Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Monty Python vtip zabiják po česku.. aneb nejhorší je zemřít vyděšením III. aneb Zabíjačka

Pokračuji v příhodách organizace Dark Side, jejíž hlavní hodnotou je loyalita. A co se děje s vedoucími, když vědí, že jejich "lidé" musí být a jsou loyální? Myslí si, že jsou jako Bůh a rozhodují také o životě a  smrti svých lidí.

Rozvíjím dále fantazii o námětu na sci-fi o organizaci Dark Side. Stručně shrnu, že organizace se zabývá zabíjením lidí, ale tak, aby to nešlo dokázat. Organizace si hlídá statistiky, dává si pozor, aby to v určitě sociální vrstvě to "nepřehnala", Je tu více programů, zabíjení na udržení loaylity svých pracovníků, ale také rodinných příslušěníků. Když se manželky a děti dozvědí, že zdánlivě nevinnou hrou způsobily smrt člověka, již jsou vydíratelní a nemohou odejít od svých partnerů nebo z práce. Také musí být loyální, společné hrůzné tajemství je drží pohoromadě i tam, kde by jiné vazby a vztahy nebyly.

Nepřekvapím vás, když napíšu, že Dark Side je hierarchická organizace, kde čím vyšší pozice, tím vyšší "vědění".

Organizace zabíjí lidi z více důvodů, jednak na zakázku, prostě nějaká jim blízká osoba je požádá, že tento člověk mu překáží, také pro zábavu, to jsou slavné osobnosti, které si vychutnává až špička organizace a ostatní pěšáci o tom nevědí. Třetí aktivitou, takovým "team-buildingem" je právě "Zabíjačka". Podobně jako u prasátka, jsou různé druhy lahůdek, tak podle pracovní pozice, si každý užije skvélého papáníčka, některých lahůdek se však na každého nedostane.

Jaklé typy osob se dostávají do programu "Zabíjačka"? No, lidé se sadistickými sklony si potřebují také trochu užít, čili co je nejvíce baví je to, když je to nevinná osoba, kterou však svým rodinným příslušníkům představí jako špatnou. A užijí si dvojnásob. Jak zděšením dané osoby, "slušného člověka", kterého všichni pokládají za někoho, kdo udělal něco špatného. A ještě lepší je, když se za špatného pokládá on sám, třeba když neví, že za výbuch hněvu na veřejnosti může kat Denča a jeho tým. Jak si to musí citlivá osobnost vyčítat a pokoušet se o vnitřní nápravu.

Tým musí tedy vybranou "osobu"pro své rodinné přísplušníky a pro nováčky, aby je nepolekali "udělat", musí způsobit, aby skutečně něco provedla, protě aby jim mohli představit obsáhlý "spis" o jejícjh prohřešcích. Specialitou tohoto systému je, že se daná osoba nemůže obhájit, a to i jen říci svůj pohled na věc, vysvětlit, dodat jiný pohled, jiné "důkazy". Další sadistickou specialitou je "nemluvení" - s danou osobou se prostě nemluví, vše probíhá mlčky, pouze za použití gest. Kat Denča umí vstoupit do nitra dané osoby a vytáhnout tam i sebedrobnější nazlobení na někoho a způsobit hysterický záchvat, že osoba dá někomu facku nebo na někoho plivne, ačkoli za jiných okolností by se dovedla ovládat a svůj hněv by transformovala do společensky ucházejícího chování. 

Celý proces výběru dané osoby a konečnému předhozením "pěšákům" trvá okolo 10 let, to je potřeba detailně zjistit vše. Organizace když ničí, tak ničí totálně. Je to podobně jako ve filmu "Záměna" - úspěšný self-made man Louis Winthorpe přijde o všechno, v naší organizaci se jde ještě dále - opravdu úplně o všechno, tedy i o život, a to jak o něj přijde, je opravdu podívaná pro silné. Prvních cca 9 let probíhá zjišťování informaci o dané osobě, jejích zvyků, silných a slabých stránek a pomaličku ji připravují o to nejcenější - přátele, rodina, práce. Zjistí, aby neměla žádné známé v organizaci Dark Side, pokud je měla, tak je odkloní. Frma postupně rozšiřovala repertoár a nyní umí i našeptávat nápady lidem, také podle jejich slabých stránek, takže lidé si najdou jiné přátele.

Tento program zaměřený pro solidaritu s manžely a jejich nasazení splnit "každý rozkaz" je ona "pěšácká aktivita" pronásledování, no, řekněme to tak, jak to je: bytí na místě, které jim bylo určeno a kde se nachází vybraná osoba, jež je oním "Prasetem" a o níž bude vybraná "Zabíjačka." Je třeba se udělat záměrně nějaký neobvyklý pohyb, sáhnout si na knoflík, drbat se za uchem nebo na přirození - co nemůže upoutat pozornost okolí, ale vystresovanou "Osobu" (ať jí neříkáme hantýrkou organizace "Dark Side") to již po nějaké době upoutá a začně to "cítit". Připomeňme, že cílem je vyschízovat danou "osobu", není tedy v posledku podstatné, kolik lidí je aktuálně na místě, protože v hysterii a vyschízování pak člověk pronásledovatele vidí všude.

Organizace chodí také do domu člověka v jeho nepřítomnosti a drobně posune věci, nic neukradne nebo také drobně poničí věci, třeba dronem poničí střechu, zavře kočku na týden do místnosti, zničí přísun vody u kohoutku nebo u sprchy, nechají puštěnou varnou konci, nechají otevřené okno do ulice, něco se samo rozbije - jsou to všechno věci, které vždy vypadají, jako "že se stát mohly" a daná "Osoba" o nich může pochybovat, neví to dlouho, ale v jistou chvíli ji to dojde - ONI chodí i domů. Dark side operátoři, kteří danou osobu sledují každým okamžikem, si užívají tyto okamžiky překvapení. jsou to takové rozinky, které si mohou vybírat. Zajímá je, jak bude daná osoba reagovat a zda se vyschízuje více.

Další částí programu "Zabíjačka" jsoui mučení a aktivity kata Denči a jeho týmu (popsány v minulých dílech). Kat Denča se umí dostat do nevědomí, do místa. kde je "Bůh", dokonale čistá entita. A jako před Boží tváří se člověk soudí. Kat denča nemusí vždy zabít napoprvé, takže někdy lidi ponoří do nevědomí a okud nejsou 100% ,čistí, stačí i jedna obyčejná nepoctivě nabytá tužka a člověk se "vrátí s nějakou nemocí". nejhorší je přát smrt nebo způsobit smrt jinému člověku. Špatně je ale také lpět na majetku, být nestřídmý a příliš obézní. Prostě je třeba být dokonalý, pokud možno jako "Boží děti".

Proto podílením se na pronásledování vybraných "osob" a pořádání "Zabíjčky" se kat Denča stává pánem i nad životy svých zaměstnanců, i oni totiž způsobili smrt, a to nevinného člověka, bez ohledu na to, že to nevěděli a byli přesvědčeni, že pronásledují někoho, na koho se nevztahují běžné zákony nebo by se jim dovedl vyvléci. A tak kat Denča a nadřízení mohou kdykoli život svých zaměstnanců ukončit. Například, když by někdo z nich chtěl hovořit. Kat Denča a jeho vedoucí tým se tedy "Zabíjačkou" baví 3x, protože Kat Denča může a umí zabít ty, kteří se jí zúčastnili - bez ohledu na to, že to mohli být právě oni nadřízení, kdo tuto aktivitu vymysleli, naplánovali a nařídili pod hroznou sankce.

Do programu "Zabíjačka" jsou často vybírány ženy. Pracovníci logistické organizace Dark Side jsou z velké části muži a nemají moc velké sebevědomí. Potřebují si ukázat, že jsou páni a to, co se jim nedostává v běžném, partnerském životě, to si vynahrazují na lidech, které chtějí "totálně zničit", a o to víc trápí vybrané ženy. Ideálně také oběti zneužívání a znásilnění, vyvolávání a zesilování minulých prožitých traumatických zážitků patří ke specialitám kata Denči a jeho týmu.

Pro pracovníky organizace Dark Side mám jedno doporučení: Zdravý muž, který je zdravě sebevědomý (může třeba vyhrát nějakou sportovní soutěž nebo vystudovat magisterské studium), zdravý a přiměřeně sociální, si partnerku vždycky najde. Nebojte se, dnes už jsou všechny profese, kromě vysloveně zločineckých, pokládány za poctivé, proto ženy nemají již dnes problém si vzít partnera i z logistické organizace. Dnes už neexistují profese, které by společnost nerespektovala, protože všichni usilujeme o spoečné dobro, mír a vzájemnou sounáležitost.

Jen klauzule pro jistotu: Nenavádím k trestnému činu, jde o námět na sci-fi.

 

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 26.1.2021 21:20 | karma článku: 5,69 | přečteno: 387x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,67 | Přečteno: 327x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak vymyslet nové náboženství - vidím na vlastní oči a slyším vlastníma ušima

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli nové náboženství - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma: 4,68 | Přečteno: 241x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,42 | Přečteno: 383x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 574x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,06 | Přečteno: 309x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Chvála mentorů a písemných kodexů s právy a povinnostmi pro začínající pracovníky

Na většině pracovních míst, kam jsem nastoupila, jsem byla obrazně hozena do vody, abych za pár dnů plavala jako běžný pracovník. S mentorem, který by se mě třeba ptal a prováděl mě začátky, by to bylo snažší.

24.1.2024 v 7:49 | Karma: 7,80 | Přečteno: 147x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: "Práce" v elektrické atmosféře -elektrické mušky způsobují infarkty

Organizace aby měla pod kontrolou celou planetu, "dělá" otroky, dokud neztratí tvář. Jejich mučení se tváří jako mentální energie a "čistá srdce", jedná se ale o elektrické přístroje velikosti mušek, které způsobují infarkty.

3.12.2023 v 7:55 | Karma: 3,46 | Přečteno: 106x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Tak co, už jsi otevřel tu konzervu? aneb "bez možnosti volby"

Otroci organizace Dark side jsou jako živé konzervy, jak měli ranní lidé v neolitické době zvířata, která kradli jako mláďata rodičům. Otrokům je plánována budoucnost "od zadu" Tedy si naplánuje, kdy chce "mít srdíčko".

25.11.2023 v 8:51 | Karma: 2,80 | Přečteno: 92x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Když mi bylo 15, pila jsem alkohol a upadla jsem do bezvědomí, drogu mi ale nikdo nedal

Vím, že je to spíš na sociálku před skoro 38 lety, ale jsem si jistá, že mě nikdo drogu nebo prášek do pití nedal.

23.11.2023 v 20:40 | Karma: 0 | Přečteno: 108x | Diskuse| Miniblogy

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Technika obrácený film: Na konci to obrátíme a Z je A a A je Z

Už i jiní otroci změkli, když je současně dělá přes 2000 lidí a tři Čistí a když otrok pět let 24/7 pomilionté vysvětluje, jestli ukradl blok papíru, který dostal od zaměstnavatele k Vánocům nebo reklamní blok na semináři.

10.11.2023 v 15:46 | Karma: 0 | Přečteno: 69x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči - Železná Panna, vztah k pravdě a posedlost čistotou

Popisuji námět na sci-fi fantasy o technikách na daleké planetě mimo Mléčnou dráhu. Třetina lidí je vědomě pro první dvě třetiny otroky a popíšeme si další techniku zvanou železná Panna, inspirovaná starověkým mučícím nástrojem.

5.11.2023 v 23:57 | Karma: 4,22 | Přečteno: 99x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Kdo měl skutečnou odpovědnost aneb obětní beránci v australském filmu Breaker Morant

"Válka mění přirozenost mužů. Barbarství války jsou zřídkakdy páchány nenormálními muži. Tragédií války je, že tyto horory jsou páchány normálními muži v nenormálních situacích", říká ve filmu obhájce tří australských důstojníků.

5.11.2023 v 13:53 | Karma: 7,20 | Přečteno: 176x | Diskuse| Ostatní

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Pokládáme za nejlepší.Celý stát neomezeně snižuje kapacitu osoby dolů

Regionální organizace Dark side mají svá specifika. Lokální organizace "Jsme celý stát" má specifikum, prostě točí pořád jednu techniku a pravidelně snižuje otroka, až jednoho dne otrok po mnoha letech mučení celým státem - umírá.

30.10.2023 v 18:54 | Karma: 0 | Přečteno: 70x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: A Aničkou obnovíme totalitu

Na jedné vzdálené planetě padl totalitní režim. Ale protagonisté totality se nechtěli vzdát a napadlo je, že "mají otroka Aničku", kterou používali už jako dítě no k pěkným nechutnostem... námět na sci fi fantasy.

25.10.2023 v 17:25 | Karma: 0 | Přečteno: 69x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Budu tvou vůli i svědomím +Sněz jedno jablíčko a jsi kur*va

Popisuji námět na sci-fi. V jiné galaxii, na jiné vzdálené planetě umí vraždit i za to, když by si pracovník vzal tam, kde třeba několik hodin pracuje, ale třeba i chvilku - jedno jablíčko. To je pak kur*va a dělá to pro peníze.

18.10.2023 v 9:29 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Diskuse| Miniblogy

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Ve jménu světla světlo světlem... aneb nová totalita

Organizace na jiné planetě dokázala vytvořit pomocí technik původně vyvinutých na pomáhání - totalitní organizaci lidí, kteří vědí, že musí souhlasit s tím, co jde "od srdce" - takže na srdce" vyvinuli společnosti nemyslících lidí

16.10.2023 v 11:46 | Karma: 5,16 | Přečteno: 225x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Techniky kata Denči: Zcepenět strachy a pak legrace po pěti letech: Budeš naše Čisté srdce

Když se otrok probudí do nového světa, začíná to technikou "zcepenět strachy", po níž následuje pět let, kdy si pracovníci na otrokovi dělají svá srdce a otrok je v kole a všichni ho okrádají a dělají si z něj legraci.

13.10.2023 v 8:27 | Karma: 2,91 | Přečteno: 105x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

STRUČNÝ PRŮVODCE SOCIÁLNÍ PRACÍ PRO ŽADATELE O (FINANČNÍ) POMOC – průvodce pro laiky

Zaznamenala jsem v internetových diskusích, že se potřebná osoba obrátila na úřad práce a tam ji odmítli. Nebo se v problémech se obrátila na OSPOD a tam ji také odmítli. Kam se tedy obrátit?

12.10.2023 v 10:17 | Karma: 8,69 | Přečteno: 340x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Mám dceru... Je to nejhorší případ, se kterým jsem se kdy potkal...

Tak jako v pomáhajících profesích se pracovníci připravují na nejhorší případy, se kterými je možné se potkat, aby nebyli překvapeni, ale mohli okamžitě reagovat, tak podobně i organizace Dark Side připravuje své pracovníky na...

10.10.2023 v 22:27 | Karma: 6,04 | Přečteno: 623x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pravidla pro hon na lidi a jídlo otroků Psa - i kdybys to koupil ze svého, Ty nesmíš jíst

Jak Dostojevského Idiot... Otroci vychováváni lidmi z podsekce PES mají i speciální pravidla fungování ve společnosti. Pokud jsou doma, nesmí nic jíst, ani kdyby pracovali x hodin nebo pokrm uvařili nebo ho nakoupili ze svého.

10.10.2023 v 5:09 | Karma: 4,69 | Přečteno: 145x | Diskuse| Miniblogy
  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,18
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)