Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Námět na horor: Na život i na smrt - překroč hranice... aneb jak získat poslušnost vojáků

Vojáci jsou nuceni onanovat a vykřikovat slova nenávisti  před malým holčičkami z vybraných rodin, tzv. Andulami, které společně s rodinou budou později zabity. Také musí vojáci vydat k své rodiče a podílet se na jejich usmrcení. 

Zopakuji ještě jednou, jde o námět na horor z určitého totalitního státu neurčené geografické polohy. Vojáci jsou vedeni k tomu, poslouchat každý rozkaz, musejí mít i "bianko směnky" (v oblastech zločinu je to podepsaný prázdný list papíru, který je uložen na bezpečném místě, nejčastěji u advokáta). Tím se řadový člen vydává svým nadřízeným "na život i na smrt". 

Podobně je také podporována soudržnost jednotky, všichni vědí, že "tam" byli a co udělali. Mají společné tajemství, hrůzné tajemství.

Mám takovou fantazii, že v nějakém státě by mohli za využití standardního vojenského vybavení i využít současných sledovacích prostředků, "napíchnout" kamerami několik rodin, v takovém 10 000 000  státě by to mohlo být okolo 10 rodin, které jsou nepřetržitě sledovány, rodiče při sexu  a děti, především holčičky, jsou využity jako takové "Anduly" (zdravotnická pomůcka), na to, aby se ve speciálních místnostech na ně vojáci chodili dívat, nadávali jim a onanovali před kamerou a byli při tom natáčeni. A při tom byli řadoví vojáci instruováni, že tyto holčičky v budoucnosti velmi krutým a nemilosrdným způsobem budou zabity. A také jsou jim ukázány videa z toho, jak byly zabity tyto "Aničky" v minulosti. Pokud by vojáci neposlechli, bude stejně naloženo i s nimi a také jim nadřízení předvedli příklady těch, kteří se v minulosti vzepřeli (např. s výhradou svědomí) a jak skončili.

Tyto způsoby jsou také selekce určitých typů osobnosti, protože "výš" se nemůže dostat nikdo, kdo by tento úkol, v němž má "překročit zase další hranice", nezvládl.

I pracovníci tohoto sdružení jsou v této fantazii podrobováni speciálnímu výcviku, který spočívá v navození klinické smrti. V naší fantazii trvalo mnoho let a také mnoho lidí při tom zemřelo, než se zjistilo, že je potřeba být "čistý", aby se po návratu z "druhého břehu" objevily další do té doby a ostatním lidem neznámé "nadpřirozené" vlastnosti. Po letech praxe s navozováním klinické smrti se přišlo také na možnost, nejdříve absolvovat holotropní dýchání a šamanské rituály společně s používáním drog, např. LSD, marihuany nebo ayahuasca k navození změněného stavu vědomí před uvedením do klinické smrti.

A co se pak stalo? Co se vojáci naučili? Byla to především enormní síla, podobná jaderné energii, kdy např. z malého rozčilení uměl způsobit člověk, který se napojil na uvedenou osobu, infarkt. Uměl zesílit to, co tam bylo, i když to mohlo být malinkaté, možná i zcela nevinné rozčilení. Proto také kat Denča z předchozí fantazie námětu na film, umí poslat mentální sekyru nebo "podříznout krk" jakýmsi mentálním drátem a zabít tak "náhlým úmrtím" nebo "infarktem" člověka, kterého ale současně potřebuje vidět na kameře. Kat Denča toto ponoření do klinické smrti vydržel 5x.

Kdo vydrží ponoření do klinické smrti několikrát a má při tom úmysl např. poslouchat rozkazy a čím je také "mravně" čistší (což je ovšem diskutabilní eticky, když někdo ví, že takový musí být a ví, že tím získá určitě vlastnosti a s tím i lepší postavení a také odpovídající finanční ohodnocení - je to skutečné morální rozhodnutí? Oproti lidem, kteří se těžce klopotí v denním rytmu, v šikaně a nespravedlnostech a musí z tohoto všeho víru vyjít sami před sebou a před svými blízkými s čistým štítem). Kat Denča z našeho předchozího příběhu (abychom se pokusil o další díl těchto námětů na film a kata Denču si při tom ponecháme) se pokusil i o celibátní život, aby zjistil, jaké další vlastnosti navíc oproti standardně žijícím "ženatým" bojovníkům vojákům. A vskutku, celibátní způsob života společně s potlačením libida a jeho transformací do agresivity, která mu umožňuje vyhodit mentální sekyru, že i projet krk oběti mentálním drátem nebo se společně s dalším člověkem mentálně vtělit do oběti a "utrhnout jí srdce" např. v letadle nebo ve ve vlaku při nějaké dlouhé cestě. Potřebují k tomu pochopitelně i podporu energie skupiny, kteří jim tvoří zázemí a pocit "MY".

Kat Denča umí také způsobit rakovinu nebo i jinou závažnou nemoc, druhému člověku, po svých pěti zkušenostech klinické smrti, když ponořuje do nevědomí "na druhý břeh" druhé lidi, své oběti.

Armáda si postupně osvojila způsob, jak zabít bez důkazů lidi, kteří pro ni byli nepohodlní. O způsobech zabíjení budu psát příště.

Vraťme se k původnímu námětu, k onanováním řadových členů nad malými holčičkami a jejich rodinami. Jak se takové rodiny vyhledávají? V totalitním státě by to mohly být rodiny ideových "nepřátel", prostě rodiny, které nebyly na té "správně" straně, např. rodiny nábožensky založené nebo rodiny, jejichž majetek chtěli nadřízení získat. Bylo jasné, že "po experimentu", v němž si starší vedoucí mentálně "naoperovávali" srdce holčiček ve stylu woo doo, aby je dokázali stále nenávidět a také po určitém čase cítit a pokoušet se ovlivňovat. Ve stylu 1000y opakovaná lež se stává pravdou.

Nadřízení, kteří nutí své podřízené jako postup do vyšší pozice vždy k nějakému nezákonnému a nemorálnímu  "překročení hranic" a u nižších pozic je to onanování nad malými holčičkami, v dalších fázích je to sex s nezletilou (podobně, jak to popisuje Aneke Lucas, která byla takto prodána vlastní matkou v 6 letech a do 11 let byly používána jako sexuální otrokyně pro politiky v Belgii). V dalších vyšších pozicích to bylo zabití člověka  pojídání lidského masa. K tomu používali buď bezdomovce, sociálně vyloučené, u nichž se snadno "ztratí dítě". Také jezdili do rozvojových zemí, kde mohli snadno uloupit holčičku, používat ji jako sexuální otrokyni a potom nad mořem ji hodit např. nad Jižní Afrikou nebo Austrálii žralokům. Využívali při "lovení dětských otrokyň" diplomatické imunity a diplomatických pasů svých spolupracovníků, takže mohli přivést a odvést cokoli a kohokoli, koho si naložili do letadla.

Takové děti se již nikdy nenašly. K podobným "volnočasovým" hrátkám si vojáci vybudovali širokou síť spolupracovníků, právě z řad "organizovaného zločinu", který byl organizovaný a kontrolovaný - právě jimi.

Vojáci jsou nuceni řvát na holčičky na kameře, které o tom naprosto nic nevědí, jak je nenávidí a jak špatně to s nimi dopadne a při tom nazí onanovat. Vyšší důstojníci si to mohou užít, řadoví členové zvrací, ale nemohou nic dělat, protože kdyby odmítli, tak by je nadřízení nechali zabít. A jak by je mohli zabít, to jim nadřízení také ukázali na videích těch, kteří to odmítli před nimi. Také bylo možné toto jednání využít proti nim, pokud by odporovali svým nadřízeným. Cílem je totiž "splnit každý rozkaz", opravdu každý, i zabít své rodiče.

V rodinách se u pozorovaných holčiček i chlapců vyvinula zvláštní senzitivita a citlivost, dokázali vnímat jemné signály, které k nim přicházely, na druhé straně si určitých signálů, jak to ta bývá, nevšímaly. neměly vyvinutou fantazii a nedovedli si představit nic, co nebyla úplná realita. Takže když v nějaké rodině měl někdo hysterický záchvat, děti dovedly racionálně zhodnotit, co je na uvedeném projevu reálné a co ne. Také byli velmi stydliví a nebyli schopni navazovat partnerské vztahy, protože se styděli.

Vojáci jsou také jakési jehňátka, která jsou nucena mlčet, protože musí (jinak by byli zabiti) dát k usmrcení své rodič a podílet se na jejich zavraždění těmito mentálními prostředky. Společně s hlavními protagonisty, s katem Denčou a jeho týmem vyvíjejí mentální energii, která umožňuje na dálku a bez přítomnosti pachatele na místě čině, způsobit smrt, která nevypadá jako násilná smrt. Oběti prostě odejde nějaký orgán.

 

Námět na horor typu  Mlčení jehňátek

Autor: Stanislava Ševčíková | středa 28.4.2021 20:04 | karma článku: 5,26 | přečteno: 376x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Když vydám svým vlastním nákladem nějakou knihu, je to predátorská publikace?

Vincent van Gogh za svůj život prodal jeden jediný obraz, a přesto ho pokládáme za malíře. Jsou dvě „zaplacené“, nikoli opsané, publikace nějakým důkazem?

4.5.2024 v 7:50 | Karma: 7,09 | Přečteno: 303x | Diskuse| Politika

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Kdo jsi? Kdo opravdu jsi? Příspěvek k rozvoji osobnosti

Kdo jsi? Kdo doopravdy jsi a co teď právě cítíš? Chceš, aby se o Tebe někdo staral? Možná je to docela důležitá otázka, která se týká toho, jak může propuknout u člověka duševní nemoc.

28.4.2024 v 17:54 | Karma: 0 | Přečteno: 8x | Miniblogy

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  20:49

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Strach z migrace i rebelie proti levici. Mladí Němci se přiklánějí k AfD

5. května 2024  20:15

Čekali byste, že mladí Němci volí hlavně Zelené nebo jiné levicové strany? Omyl Roste podíl těch,...

Méně teorie a faktů, více praktických znalostí. Blíží se reforma školních osnov

5. května 2024

Premium Ministerstvo školství chystá změnu toho, co a hlavně jak by se měli žáci na základních a středních...

Usnul za volantem a srazil lidi na chodníku. Pro ženu a dítě letěl vrtulník

5. května 2024  19:10,  aktualizováno  19:48

V Kostelní Lhotě na Nymbursku vjel v neděli odpoledne řidič osobního auta na chodník, kde srazil...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 130
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 681x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)