Techniky kata Denči: Bude Tě dělat on a Čisté srdíčko a taky "jako rodiče"

Organizace Dark Side vyvíjí stále nové a inovativní techniky, tak ji napadlo, zkobminovat všech deset programů, které má. Některým otrokům, zvlášť Annám, dopřává luxus všech deseti programů, plnou dávku.

Pokračuji v námětu na román a sci fi.

Organizace Dark Side má v naší imaginární zemi Ocásek deset speciálních programů, přičemž každý člověk má nějaký program, nese břímě toho, že se země musí připravovat na válku (jak to pracovníci říkají lidem, aby je podnítili k jejich vyššímu zapojení v programem a k navýšení počtu pracovníků organizace Dark Side), i když se jedná o spolupráci všech a války jsou v naší planetě jen za důvodem, aby si udělali srdíčko, které přežilo válku, ale je to vše domluvené, protože kdyby nějaký vládce jel sám na sebe, tak ho někdo zabije technikami organizace Dark Side.

Organizace Dark Side má deset programů: 

1. Penis. Pojedeš dolů, ale nezemřeš.

2. Bude Tě dělat nejvyšší a jeho Čisté srdíčko, napojí se na Tebe a budou zesilovat Tvé špatné návyky, dokud někoho nezabiješ. Nejvyšší je figurka "Koně" na šachovnici.

3. Bude Tě dělat Tvůj otec a Tvá matka, budou Tě vracet tak dlouho do "počátku", kdy tě počali, až umřeš. Budou té dělat také všichni vycvičení na rodiče, jakmile se dostaneš mezi ně, jsi "in vitro" a dělají té jako rodiče. Nutno se umět poklonit za zády matky, která má jako matka právo mít svoje potřeby a chutě a nepodporovat ani ji ani otci.

4. Nebudeš mít přátele.

5. Nebudeš mít práci.

6. Nebudeš mít peníze.

7. Bude Tě dělat policie a bezpečnostní složky.

8. Budou tě dělat sousedé, chodit ti do domu s brát ti věci a ničit ti domácí zařízení.

9. Dodělají tě lékaři, dostaneš se do nemocnice a lékaři to dokončí tak, aby se to nedalo dokázat.

10.  Budeš Anna, to znamená, ve všech programech. Každý se to na Tobě bude učit.

 

Specifikum organizace Dark Side je, že dělá člověka "jako rodiče", takže je nahý jako v matčině lůně, je jako dítě a současně do toho nastoupí kat Denča "jako partner", takže nemusí "vysléci" oběť z nějakého zločinu, ale může ji vysléci jako dítě.

 

Program Anna vznikl, když se nové verzi organizace Dark Side podařilo, aby mladá 50letá žena dostala infarkt poté, co se na manžela ze žárlivosti rozčílila. Pochopitelně, organizace musí tuto "první hvězdu", která již svítí na nebi, řádně oslavit a na počest této události, dala do programu dědičně všechny ženy, zůstane vždy jen jedno dítě, jehož děti půjdou do programu také. V této rodině jsou v programu i muži, od dětství, kteří onemocní a umřou také.

Od té doby mají ženské příslušnice této rodiny "výsadu", že jsou určeny jednak pro nejvyššího a jednak do všech programů, a to od narození, jsou to "Anny".

Všichni v okolí vědí, na co je dítě určené a dávají to dětem od malička najevo. Nikdo není opravdový kamarád, zvlášť v pubertě. Přátelé i práce je řízená společností tak, aby se dívka nemohla stát "matkou", musí se tedy jednat o práci, v níž nemůže uplatnit své mateřské a pečovatelské schopnosti.

Program "Dva" aneb Nejvyšší a Čisté srdíčko, znamená, že dítě je v programu od narození a je přijato, že se stane také čistým srdičkem.  Protože má už ony "Dva", tak nepotřebuje nikoho jiného. Nesmí mít rodiče a sourozence, kteří Anně dávají od malička základní péči, ale odmítnutí. Nesmí mít pravé přátele, nesmí mít peníze, nesmí dělat práci, kterou by jako dítě chtělo. Pokud má nějaké nadání, Nejvyšší se ho snaží odstranit nebo oslabit, protože mají povoleno dělat děti, které by "nebyly" úspěšné ve společnosti, což by u zdravých vcelku inteligentních a hezkých dětí neplatilo. Takže ani nesmí na školu, kterou by mělo rádo, např. technicky nadaná dívka jde na humanitní školu a humanitně založené dívce je nařízena technická škola.

Dítěti je už od narození v nitru "odepnuta" vazba od srdíčka na maminku a také mamince vazba na dítě, takže necítí připoutání a blízkost, to jí má vynahradit Nejvyšší a Čisté srdíčko. Miminko se cítí zoufalé a hodně pláče, popř. se uspokojuje jídlem, také se neumí ovládat je za to trestáno, to roztáčí nekonečný a stále se zesilující začarovaný kruh nespokojenosti, nedosycenosti a zvyšování trestání.

Pro rodiče je to náročné miminko, ke kterému ztrácí vztah, o které se nedokážou starat a je to velmi náročné, a také se už nedá najít, co je příčina a co důsledek. Je to jako hledat střed cibule, tak dlouho loupeme, až máme cibuli na plátky a střed nikde.

"Dělat" někoho je trestat ho, takže např. když dítě pláče, odmlouvá, vzteká se, zlobí nebo něco někomu vezme, to vše jsou důvody, proč je Nejvyšší pod dohledem Čistého srdíčka trestají, a to od nejútlejšího dětství.

Podstata tohoto programu je, že dítě netuší, že rodiče o ně nejeví zájem, protože se o ně stará Nejvyšší a Čisté srdíčko, takže třeba nechají dítě v kočárku mnoho hodin plakat, protože od toho je tu Nejvyšší a Čisté srdíčko, kteří dítě mají utišit a postarat se o ně. Nejvyšší a Čisté srdíčko je musí ale potrestat, že zlobí maminku. Děti si pak myslí, že je rodiče nemají rádi, protože třeba okatě preferují další sourozence, se kterými chodí na různé akce a "Annu" nechají doma nebo "Anně dávají pouze obnošené věci a ostatním dětem kupují nové věci, nebo jim i před ní dávají dary, kdežto "Anně" nedají nic nebo mnohem méně. Anna se musí učit milovat rodiče i sourozence, protože odmítnutí by znamenalo samotu. Také jim přeje, protože mají třeba děti a ví, jak to může být nápomocné. Tak má část čistého srdíčka, i když je to otrok, který má umřít a dát Nejvyššímu jakýsi obal na srdíčko, který on dostane vždy, když mu zemře nevinný člověk.

Když se stane, že Nejvyšší ji nemůže dělat, protože je čistý a nemůže dělat nikoho čistého, dá Annu lidem, aby ji dělali oni, protože ostatní, když nejsou (tak) čistí, tak se nic nestane, když dělají někoho na nějakou vymyšlenou nebo zdánlivou chybu.

Takže se může stát, že takovou Annu v jednu chvíli dělá její otec současně jako otec i jako partner. Čili se vlastně pokouší o sex se svou dcerou, protože když "dělá" Nejvyšší, Anna dostane trestný "penis".

Tak je v naší imaginární zemi Ocásek hezká legrace, všichni tu mají miminko, o které se "starají" aneb trestají je.

Pokračování příště.

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 3.10.2022 19:41 | karma článku: 3,82 | přečteno: 149x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 332x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak vymyslet nové náboženství - vidím na vlastní oči a slyším vlastníma ušima

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli nové náboženství - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma: 4,68 | Přečteno: 245x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 387x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 577x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 311x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Omezí dávky i povolení. Litva a Polsko pomohou Kyjevu s vracením branců

25. dubna 2024  18:12

Litva hodlá pomáhat ukrajinským úřadům s navracením ukrajinských mužů v branném věku. Ve čtvrtek to...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  18:09

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,56
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)