Otrok org. Dark Side s početným doprovodem 50 000 pracovníků + konspirační teorie (FIKCE)

Organizace bere vytváření ideální společnosti vážně, proto nehledí na peníze. Pokud se otrok někam pohne, doprovází ho 50 000 pracovníků, kteří se starají, aby žil v alternativní realitě.  Pojďme si hrát dál s imaginární pandemií.

Pokračuji v námětu na román, na sci-fi. Opakuji, hraji si s fikcí a s reáliemi současnosti, určitě nechci šířit žádnou poplašnou zprávu.

Organizace Dark Side bere vytváření nové ideální společnosti velmi vážně. Pečlivě vyrovnává nespravedlnosti, takže do pozice "otroků" a "sloužících" osob dává výhradně ty, kteří třeba před 100 lety byli "u moci". Třeba děti bývalých "tátů" a "mám".

Také za každý skutek musí být někdo potrestán. Představme si hypotetickou dekoraci českými poměry a představme si, že před 100 lety pracovníci naší organizace "dělali" ty, kteří zbořili Mariánský sloup na Staroměstském náměstí.

Jenže po komunistickém převratu v roce 1948 to byla právě rodina těchto lidí, co se dostala k moci. Museli tedy někoho potrestat. Nešlo to nechat jen tak, bez povšimnutí. A "táta" a "starý" této původní organizace byl v Brně. Co na tom, že v době svržení Mariánského sloupu nebyl ještě na světě a tedy naše učně "nedělal"?

Proto na exemplární potrestání byla vybrána rodina našeho "táty".

 

Vraťme se k tématu a k dovolené takového otroka. Když náš "služebník jednoty" někam jede, třeba na dovolenou, organizace Dark Side neponechá ani skulinku a ani stín pochyb, že daná osoba žije v alternativní realitě, v matrixu a vyšle s ním početný doprovod, třeba i 50 000 pracovníků s rodinami.

Jak jsme již napsali, "otroci" slouží tomu, aby běžní členové "zaplatili" v určený čas za to, co těmto otrokům v neformálních programech dělali - jinými slovy - otroci slouží k tomu, aby členové mohli být kdykoli zabiti. Organizace předkládá svým členům životy těchto lidí a oni vyjadřují "svobodnou vůli", co se s nimi má dále stát. Tím "rozhodli" a čisté srdíčko má důvod konat i u nich.

Organizace má tímto propracovaný způsob, jak způsobit "narození" svých členů pro nebe. My bychom řekli, že je díky "otrokům" může kdykoli zabít, Jsou to infarkty, náhlá úmrtí a rakoviny a další nemoci. Těmito úmrtími, zvlášť předčasnými úmrtími, doprovázenými textem o boji za spravedlnost daného člena, organizace vyvolává dojem, že člověk zemřel, protože chtěl mluvit. Není to ale pravda, členy by ani nenapadlo mluvit, ale posiluje se tím skupinová identita a soudržnost.

Organizace udržuje mnoha způsoby své  "otroky" v tom, aby byli ukřivdění a nespokojení a aby dříve konali, než by přemýšleli. Tak je může od miminka trestat a roztáčet tzv. Teufelkreis, začarovaný kruh, křivdy, emotivního řešení, rupnutí nervů, a trestání a propadání se hlouběji, až na např. bezdomovectví nebo vězení.

Organizace Dark Side dává najevo a učí své členy, že nemají myslet na peníze, peníze mají utrácet volně a kdo by třeba šetřil na budoucnosti, na horší časy nebo na důchod, ten se dostává do programu. 

Proto na takovou dovolenou u moře vyšle třeba 50 000 pracovníků s rodinných příslušníků, jejichž prací je být na letišti, chodit po městě, být v hotelu a na pláži s naší vybranou osobou a "dělat" ji jednak tím, že tam jsou, jednak speciálními technikami, které jsem popsala v minulých příspěvcích.

A doménou naší organizace je, že takového člověka "dělají" všichni dohromady, takže třeba i pracovníci státu, který může vyvolat válku se svým sousedem a řinčet atomovými zbraněmi. Státu, který je v našem imaginárním státě prezentován jako velký nepřítel a někdo, kdo náš imaginární stát v minulosti okupoval.

+ slíbený příspěvek ke konspiračním teoriím - jde o uměleckou fikci, podobnost s čímkoli reálným je čistě náhodná a neúmyslná.

Organizace Dark Side se rozhodla "zrychlit" ve svém úsilí budovat ideální dokonalou společnost, a tak vymyslela něco, co už jednou udělala v předchozím pokusu o pandemii. Jenže tehdy nedělali v neformálních programech "všichni", tak by se "zrychlení" neboli více úmrtí ve společnosti, týkalo pouze určité části globální společnosti.

Pojďme si pohrát s představou imaginárního stavu, že nějaká imaginární pandemie, ale i válečné bombardování, by bylo jen takovou uměleckou dekorací pro to, že lidé díky technikám organizace Dark Side a díky jejich programům, budou jednoduše umírat dříve.

Tyto neformální programy, v nichž naši členové organizace jsou povinni "trestat" provinilé osoby, které o těchto neformálních programech nemají ani tušení a jsou od malička vybrány za "otroky" a "služebníky jednotě a komunitě" slouží zašpinění členů organizace a umožnění jejich zabití podle potřeb organizace, jejichž čisté srdíčko umí opravdu přát nejvyšší a nekonečné dobro každého člověka, ale může to znamenat, že ten člověk původně před "vytuněním" byl plný sil a nyní je to vetchá stařenka před smrtí.

"Vytunit" člověka - podobně jako automobil - je z mírumilovného udělat agresivního zuřivce a blázna s "okny", který je nenáviděn komunitou, ale i ze zdravého pomoci sjednocení s např. 90-letých člověkem, kdy se oba "o všechno dělí" - tak právě takového nemocného člověka, který za tři až devět měsíců po "sjednocení" zemře, ačkoli ještě před pár měsíci běhal vesele a šťastně po světě.

A díky tomu organizace Dark Side může zabít i své členy, protože ti, když o těchto programech vědí, tak pochopitelně nic špatného nespáchají, ale organizace potřebuje zabít právě je. Takže pracovníci můžou více "pracovat na spravedlnosti" v budoucí společnosti a kromě otroků zabíjet i mladé členy organizace Dark Side, kteří se hle! stávají starými a staré lidi má organizace povoleno "zmenšit jim utrpení" "či "pomoci ukončit trápení".

A vědci můžou psát hluboké úvahy o postpandemickém syndromu, až budou vysvětlovat zvýšenou úmrtnost a stále se snižující věk umirajících v době imaginární postpandemické.

Promiňte, možná je to trapně jednoduché, berte to jako vtip...

Snad tímto textem neporušuji pravidla blogu.

Pokračování příště.

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | středa 2.11.2022 13:58 | karma článku: 4,07 | přečteno: 185x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 332x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak vymyslet nové náboženství - vidím na vlastní oči a slyším vlastníma ušima

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli nové náboženství - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma: 4,68 | Přečteno: 245x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 387x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 577x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 311x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Loňské závody ve Špindlu řeší policie, lyžaři už plánují další. Ještě dražší

24. dubna 2024

Premium Zatímco se detektivové protimafiánského útvaru NCOZ zabývají podezřením na dotační podvod v...

Biden podepsal miliardy, Kyjev hned dostane munici HIMARS a obrněnce Bradley

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  19:44

Sledujeme online Americký prezident Joe Biden dnes po několikaměsíčním schvalování v Kongresu podepsal zákon...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,56
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)