Sadismus pozpátku aneb práce s lidoopem aneb ze života organizace Dark Side

Představte si, že Čísté srdíčko, které vás zabije jen za to, že ho oslovíte - že ho zajímají jen  exkrementy otroka, byl za minulého režimu bachař ve vězení u politických vězňů. Denně 1000x přemáhá svou touhu vidět vás za mřížemi.

Pokračování námětu na román, na sci-fi.

A denně úpí, protože je to fakt utrpení, vidět vás na svobodě. Proto je úkolem týmu, aby takový člověk, kterého do vězení dostat nemůže, tak aby se i na svobodě jako ve vězení cítil, aby ani minuta jeho života na této zemi nebyla nic jiného než trápení, trápení, Kalvárie a opětovně zase Kalvárie.

Představte si, že Kat, pardon, Čisté srdíčko vás chce vidět odděleného od ostatních čistých, kteří nikdy jako děti neplakali, netrápili maminku a tatínka, nevzali si sami bez dovolení jablíčko nebo hruštičku, nikdy mamince a tatínkovi nic neukradli ani nebyli hubatí. Protože takoví lidé, pardon nižší vývojová stadia - válčí a on se musí bránit. Že "tu nejdete" a nezajímáte se o něj, to nikoho z organizace Dark Side nezajímá.

Zemřít, pardon "jít nahoru", "stát se hvězdou", můžete v našem příběhu už jen za to, že jste první, kdo začne konverzaci, oslovíte někoho z organizace Dark Side. Oni to chápou jako "vyzvání" a "útok" a začnou se "bránit" a tím mohou použít na svou obranu veškeré prostředky, které mají k dispozici.

Čisté srdíčko mučil celou dobu i sám sebe, pracoval na vás trpělivě a pomalu mnoho a mnoho let let a projeví se  také tím, že denně vzpomíná na uplynulých 20, 30 nebo 50 let, kdy vás pomaličku, pomaličku a hodně pomaličku mučil, pardon, posílal "nahoru" "do jiného světa" člověka, který zlobil maminku s tatínkem, byl hubatý a drzý, protože to jsou skutky, které vás v očích organizace Dark Side dělají těmi, kteří nejsou lidé, ale jsou nižší vývojové stadium člověka, vlastně takové "OPICE".

Našeho Čistého srdíčka totiž zajímají jen pouze a výhradně exkrementy člověka, ostatní je pro něj nepodstatné. Nejdřív připraví člověka o "pozadí", pak o "hlavu", a pracuje na "oknech" v symbolickém významu, tedy na rupnut nervů a následném novém životě technikou Ema Makropulos z Čapkovy knihy Věc Makropolos.

Umí připravit člověka v poslední fázi i také o nohy, protože když už to vzdá, padne vysílením, a jen polehává v posteli, nebo když by byl také starý a ležel v nemocnici, obklopen nejčastěji dalšími dvěma, tak 50letý, 60letý či 70 letý člověk během tří měsíců zeslábne a zestárne na 90 let, dělí se  těmi, kteří s tím vytvářejí "rodinu", "jednotu" a "dělí se o vše", i o věk.

Můžou ho takto dělat "i rodiče", díky nimž zestárne do věku rodičů a do této rodiny pak přijde Čisté srdíčko jako manžel a slituje se nad trápením toho člověka a "ožení se s ním" - protože je starý a trpí, v běžné řeči se tomu říká, že ten člověk zemře.

 

Kat Denča alias Čisté srdíčko mučí ale i sebe, protože podstata technik organizace Dark Side spočívá v tom, že "dostat se do středu" člověka trvá, a co nejde dnes, půjde zítra, nebo půjde pozítří, nebo popozítří, nebo za 10 či 20 let, ale půjde to. Jednou to srdíčko nebo žilka, kterou denně namáhá a napíná stovky lidí, ale denně se udělá maličkatý pokrok.

To vše proto, aby mohli naplnit své poslání, aby mohli zabít člověka

 - technikou, která není pojmenovaná v trestním zákoníku. 

.-  technikou, která se nedá dokázat, protože ji kat, promiňte "Čisté srdíčko" a jeho tým, dělají ve své mysli a nejsou fyzicky přítomni na místě, kde daná osoba zemře

- technikou, která není individuální, protože jednoho člověka "dělají" všichni, takže klidně jednoho člověka může "dělat podstatná část planety, klidně  šest a půl miliardy, když odečteme úplně malá miminka a otroky, kteří o programu nemají vědět, protože jsou určeni pro zábavu, pardon.. pro pedagogické účely, Takže prostě nikdo nemůže říci, já jsem ho zabil, nebo když jsem ho dělal já, tak se "to" stalo.

Na těchto otrocích si prostě potom, co už všechno, co chtěl, udělal "Čisté Srdíčko", tak si dál na nich můžou všechny druhy spolupracovníků trénovat své dovednosti, tak jak Čisté srdíčko, když byl ještě malý, v  letech, když dělal svého prvního otroka, tak potom, v dospělosti, ho předá ostatním, aby se mohli trénovat i oni. Čisté srdíčko je štědré, a co má on, o to se rád podělí s ostatními, takže své otroky, které dostal už do kolíbky, s radostí sdílí s druhými.

Čisté srdíčko" neříká otrok, ale "nižší vývojové stadium", není to člověk, je to hříšník, který hřeší. Čistý už jako dvouleté a tříleté dítě nezlobil, neodmlouval mamince, dokonce ani neplakal - také neměl jiné potřeby a ani ho nenapadlo, aby si třeba sám bez dovolení maminky vzal ve dvou letech jablíčko (tedy ukradl je!) nebo dokonce, aby si vpěti letech třeba vzal doma peníze a šel si koupit čokoládu nebo zmrzlinu. TO! dělají zloději a zloděj již není člověk, je to nižší vývojové stadium, a proto si s ním může dělat, co chce - a to již od narození, za plakání a trápení maminky a tatínka. Už těmito skutky propadlo miminko peklu nebo chcete-li - našemu Čistému srdíčku" a on je  "může dělat".

 

Pokračování příště.

Autor: Stanislava Ševčíková | neděle 13.11.2022 20:51 | karma článku: 3,35 | přečteno: 142x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak podpořit lidi, aby něčemu věřili...

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli novou techniku - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma: 4,68 | Přečteno: 247x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 387x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 577x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 311x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

Chalupa
Chalupa

Písečné - Modletice, okres Jindřichův Hradec
3 090 000 Kč

  • Počet článků 173
  • Celková karma 11,57
  • Průměrná čtenost 511x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)