Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tuhle dělal i Brežněv aneb když šéf nebo manžel nechce bojovat s odporem a vysvětlovat...

Jak dosáhnout povzdechu, že ve vězení by to bylo lepší? Jednoho dne šéfovi nebo manželovi dojde trpělivost a odmítne už dál někomu něco vysvětlovat a bojovat s odporem. Ukáže jedno znamení a podřízený ví, že buď poslechne nebo...

Motto: Když se objektu ponoří hlava do škopků s vodou, když se mu tam chvilku podrží, zatímco má ruce v klepetech, nevydrží ani pár minut, začne trojčit, že se utopí, a pak je strach o život silnější než všecka předsevzetí, nakonec povolí skoro každá." Kateřina Tučková, Bílá Voda 

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

Techniky organizace Dark Side mají ulehčit náročnou práci šéfů, kteří mají přece jen jednu hlavu a dvě ruce a musí zvládat tolik podřízených.

Proto potřebovali rychlou a účinnou techniku, aby všichni v království věděli, že nemůžou odporovat a musí poslouchat.

Šéf v práci nebo manžel doma jen ukáže prstem a ženy vědí, že buď poslechnou nebo zemřou. Jsou jen tyto dvě přímé a jasné možnosti.

Vedoucí nebo manžel touží ukázat, jaká má ramena a co jeho kamarádi dokážou. Zničí všechno, seberou všechno. Jsou skvělí a dokonalí. Jak toho dosáhnout? A ještě aby to byla státní organizace?

Jak také dosáhnout toho, aby nikdo, opravdu vůbec nikdo v zemi nebyl čistý a proto by ho bylo možné zabít, když je možné zabít i za vloženou myšlenku, kdy daná osoba nepřeje druhému největší dobro? Nebo když někdo ukradne tužku za 2 Kč.

Stačí muže podrobit přísaze, že znásilni i vlastní dceru, když jim to vedoucí nařídí. A kdo odmítne, jde z kola ven. Stačí nařídit, aby rodiny dávaly svá miminka organizaci, aby z nich byli otroci. A každý ví, co je to neposlechnout rozkaz...

Jak dosáhnout toho,  aby si mučení otroci říkali, že ve vězení by to bylo lepší? Stačí místo srdce používat ehm ehm nástroj znásilnění čerstvě 15 letého děvčátka a mučit tou hrůzou, která se ještě dítěti stala a byla jeho celoživotním traumatem - a hrát si u toho na čisté a spravedlivé.

Jak poznáme otroka?

Otroka poznáme podle toho, že lidé mají "matky", osoby, které je chrání. Jsou to jak vlastní maminky, tak duchovní maminky. Také jsou v naší imaginární zemi různé skupiny, i kdyby to byli jen "sousedé". A otroci se poznají právě podle toho, že o žádné této struktuře neví a maminka je jim cíleně že srdíčka vytrhávání, aby tam pak mohl působit tým kata Denči. 

Běžně v naší společnosti mají děti již od cca 8 nebo 9 let znalosti o tom, že existuje tato organizace, otroci to nevědí. Děti se dozvědí značky, jaké organizace používá, co znamená ukázat ukazováčkem, co znamenají dva prsty, tři prsty, různé variace prstů, co smí a co nesmí dělat, aby se nedostali do programu, jaká je ve společnosti hierarchie. Otroci to nevědí.

Jak dosáhnout zábavy pracovníků a pobavení rabování v domácnostech? 

Nejprve je třeba vybrat vhodnou rodinu (a rodiče k tomu donutit)  a otroka, co půjde do kola jako první oddělit od zbytku rodiny a patologizovat ho. Chceš něco? Nejde to. Tisíckrát, desetitisíc krát to nejde. Rodina musí být bohatá, vyděděnec chudý, ale ne zcela žebrák. Musí vědět, že nemá smysl prosit a žádat o něco. Že rodiče dají, když sami dospějí k názoru, že chtějí dát.

A nyní naší lidé si mohou hrát a nutit tisíckrát odmítnutého otroka, aby pracoval u svých rodičů, a pozvat všechny, aby si pochutnavali na jídle před otrokem, který tam je od toho, aby jim vařil a uklízel, sám si však nic nesmí vzít. Za každé sousto, které sám nakoupil, uvařil, ale nedal rodině, mu doma něco ukradnou nebo zničí. On se musí dívat na to, jak dalších třeba pět členů rodiny baštit jeho vlastnoručně nakoupené a připravené jídlo, on si ale nesmí vzít nic. A když něco při práci rozbije, musí to nahradit, i když rodina vlastní rodinný majetek po prarodičích a pracovali třeba ve vysoké státní funkci na úrovni ministra. Otrok, který nemá na úctě ani jejich dvouměsíční důchod, musí platit. A chodit jim pracovat. A u IT se lásce k rodičům, protože když je nebude milovati, zemře. Takže otrok má pocit, že pracuje na královském, nesmí si tam při práci ničeho zobnout, nemůže za to nic chtít, protože je dítě, a když se něco při jeho práci zničí, musí to zaplatit, a to z peněz od rodičů, které mu z rodinného majetku dali před lety. A nařizuje mu to organizace Dark Side, která z toho má psinu.

Nebo uveďme další příklad. Třeba se nám nelíbí, že zaměstnanec v práci aktivně rozmrazí ledničku, tak mu na to konto jdeme domů poškodit pračku, aby neprala, protože ledničku jsme už zničili a ještě není opravená. 

Jak oholit druhého o poslední korunu, aby musel žebrat a neměl nic? A k tomu mu zničit vybavení bytu a ještě se u toho náramně bavit?

Stačí mít také "Čistého", kterého v počtu stovky lidí denně neustále čekají na každý doslova prd, vzdech nebo vloženou myšlenku, aby se dokázali, že osoba není čistá a zemře. Jeden sumerský cca 3000 let říká, že se ještě nikdy, co svět světem stojí, nestalo, aby si mladá manželka prdla v kline manžela, protože pokud si přesně, tak už nežije. Vztah otroka (ke(j)na) a Čistého, samozřejmě není vztahem partnerů, on má běžného člověka za opici, předchůdce člověka nebo za le(j)no, protože on je od miminka trénován, aby ani myšlenkou nezhřešil, aby si ani neprdnul. Zatímco běžní lidé prdí, prdí s radostí, prdí až se hory zelenají.

No, děvčata? Jak to vidíte?

To je náročná hádanka....

Čistý umí dát také sekeru, mentální sekyra přistane obětí na krku a on má infarkt. Pokud to přežije, jde do programu PES, stále nějaký program, z něhož naší od miminka vybraní otroci mohou postupovat, organizace Dark Side má cca 36 programů, není ale problém vymyslet dalsi nový, pokud by někdo absolvoval všechny programy a ještě žil. A je to čisté, rychlé, že, nikdo nikoho nemusí dát zastřelit, a je to.

 

Tak hádejme. Odpověď je možné najít v předchozích textech.

Tato hádanka patří také k námětu na sci-fi fantasy.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pátek 28.4.2023 13:49 | karma článku: 3,55 | přečteno: 115x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 5,07 | Přečteno: 74x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 143x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 581x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Pivo za stovku a žádný kravský zvonec! Hokejové fanzóny před stadiony ožily

10. května 2024  19:27,  aktualizováno  21:42

Fanzóny zaplnily stovky fanoušků oblečených do národních dresů, s pomalovanými tvářemi a...

Studenty zatčené na protestech pošleme do Gazy, navrhuje kongresman

10. května 2024  20:45

Zatýkat studenty protestující proti Izraeli na amerických univerzitách je málo, rozhodl se...

Americké obrněnce dobývaly Libavou s podporou českých tanků

10. května 2024  20:30

Formace amerických obrněnců Bradley narazí na dobře opevněné pozice nepřítele na nedalekém kopci a...

Svědkům Jehovovým sloužil i 48 hodin v kuse. Jsou hrozbou pro všechny, říká

10. května 2024

Premium U Svědků Jehovových byl od narození. Během dospívání však začal dělat problémy, když se chtěl dívat...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 5,63
  • Průměrná čtenost 1283x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)