"Čistý" má právo "zkoušet " člověka... a ještě se nestalo, aby někdo obstál...

"Čistý" má "právo" "zkoušet" - a má také neomezené prostředky, jak finanční, tak lidské. A ještě se nestalo, že by se "mýlil" a koho vzal do zkoušky, by byl nevinný. Takže jak na středověkém mučidle, každý se přizná.

Následující text je námět na sci-fi fantasy.

MOTTO: Ještě se mi nestalo, že bych vzal někoho do programu a musel ho propustit, že by byl nevinný, tak jsem se ještě nikdy nemýlil.                                      Světlonoš - Já jsem Bůh

 

Čistý má právo zkoušet člověka, potud by snad  každý souhlasil. Možná kdysi to bylo tak, jak o tom zpravují pohádky, že když se chudý poctivý člověk vydal do pekla, tak ho peklo vydalo zpět. Nebo když se vydal někoho hledat a zachránit, že ho peklo vydalo. Ale právě proto má novodobý Světlonoš nové programy, a to v kombinaci s programem Pes, protože se ukázalo, že někdy přece jen někdo obstojí a pak ho musí pořád hlídat a omezovat, prostě to pro Světlonoše neděla dobrotu. Není pro něj možné, aby z programu někdo vyšel, to bylo zadání Lucifera.

Novodobý čert, pardon Čistý neboli Světlonoš, už má více možností, takže když je na jednoho člověka nasazeno několik milionů lidí, kteří střídavě brainstormují, co mu udělat, sebrat, jak ho dostat ještě "níž", do situace, kdy mu už konečně rupnou nervy, kdy už nebude mít vůbec nic, bude holý, nahý a bezbranný, až bude jen řvát a řvát, protože mu bude jedno, co se bude dít, protože bude vědět, že to trvá už třeba od narození a že tato fáze trvá 13 let a stále ještě něco má...

Je to jak na kurzu osobnostního rozvoje, kdy se člověk zabývá  hodnotami. Nejprve má napsat soupis všech hodnot, které jsou pro něj důležité a potom je má jednu po druhé  oddělávat a tím o ni přichází. Slyšela jsem o jednom kurzu, kde člověk v kruhu měl hodnoty nalepené na lepící pásce a prý plakal a prosil, aby mu ty poslední hodnoty nechali - ovšem podstata této hry je v tom, že člověk přijde o všechny hodnoty.

Máte důvěru v druhé? Věříte, že aspoň jeden dva lidé jsou dobří a dokonce jsou snad i ve vašem okolí? Věříte, že máte rodinu, sice bachrlatou, ale přece jen rodinu, co ji víc, než lidé okolo? Věříte, že hranice vašeho obydlí jsou nedotknutelné a nikdo tam nemůže bez potrestání vstoupit? Věříte, že špatné věci, co se vám dějí, jsou náhoda a ta se jednou obrátí?

O toto všechno a ještě o mnohé víc, vás program Čistého Světlonoše připraví.  Možná si řekněte, že Vám něco dá? Ano, je čistý, tak slibuje  slibuje desítky let, ale vždy když je někdo blízko cíli, umí vnuknout nějakou méně dokonalou myšlenku, která onu dokonalost o miligram sníží a už nemusí dávat nic.

Pojďme se podívat na komunikaci pracovníků Světlonoše s obětí po třeba 15 letech mučení.

Oběť ví, že se má stydět. Ani do vany už nejde celá svlečená, koupe se na půl, ví, že nesmí používat toaletní papír při malé potřebě, protože ji dělají za to, že se "dotýká", ani do postele nejde bez podprsenky. Kolem domu, který je pečlivě vybraný u silnice, denně projíždí stovky a tisíce pracovníků dvojic a sedmic v autech.

 Dvojice je pracovník a je ho "záda" neboli "srdce". Za prvé mají tito lidé spojené srdce a za druhé se to nedělá nikdy do srdce jednoho člověka, protože pak by mohl zemřít, takže jeden koná a do druhého se to dělá a ten tam zase nic nedělal, jen projížděl.

Ovšem osoba musí být "nahá", a to jde jednak 1. nějakým zločinem, pak 2. chudobou "má holý ehm ehm" a tím má holé všechno. A za 3. člověk je holý v technice in vitro, kdy ho dělá maminka s tatínkem, takže nejprve přijde "maminka" s "tatínkem", ti z něj udělají mimoděložní in vitro těhotenství, dítě tedy legálně nepřežije a člověk je nahý a uprostřed může přijít milovník se svým srdíčkem, co zabije penisem. Má to být "partner", ale "jde to" i v kombinaci s partou dalších, kteří člověka vyslíkají.

Na tom není nic zvláštního, když připravují pracovníci do programu otroky, co je na to dělají od miminek a  chtějí, aby otrok byl panna, tak ho také potřebují nechat znásilnit, aby pak mohli konat, protože bez znásilnění a bez znásilnění vlastním rodičem nebo prarodičem v raném dětství to také nejde. ČIli u těchto otroků je nejprve znásilnění otcem a /nebo dědečkem v raném dětství, pak znásilnění (u něhož asisitují pracovníci organizace - třeba nejlepší kamarádka, která otrok na místo dovede a další dva kumpáni, z nichž jeden si vezme na starosti sex s právě patnáctiletou dívkou, která si dala dva frťany a je v bezvědomí)

Takže pojďme na komunikaci pracovníků o stydění. Otrok je doma, sám, za záclonami, obléká si legíny, ale má je, jak se říká, "na půl žerdi". Ty jsi se nestyděla, řve na ni projíždějící pracovník.

Nebo otrok se již "nedotýká" při použití toaletního papíru na záchodě a další pracovník atakuje otroka: A teď řekneš "Ano", že tě můžu dělat, když sedíš nahá na záchodě. A otrok řve: Ne, ne, ne. Já tu nejdu. Je mu to ale málo co platné.

Vytrhávání vlasů: Máte hezké vlasy? Můžete o ně snadno přijít - za nalakované nehty, za make-up a za nepravdivost a hraní.

Také člověk nesmí být "kurva", tedy nesmí nic hrát. Ano, takže když nehrajete, a třeba už to pro Světlonoše trvá dlouho, tak pak je možné vám do poloviny osobnosti obrátit tělo a implantovat vaše záda, popř. druhého čistého a jeho polovinu - takže nad chováním poloviny těla, ale hlavně obličeje, nemáte kontrolu a tím se druhá polovina obličeje hýbe nekontrolovaně a vy co?  - No ano - hrajete.

No, není ten Světlonoš vážně Bůh? Nemýlil se, otrok je kurva, hraje a tedy může nastat další fáze programu.

 

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 15.5.2023 9:52 | karma článku: 3,42 | přečteno: 160x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Chudoba, ekologie a Keňa - opakovaně použitelné menstruační látkové vložky

Ženy v Keni si poradily s chudobou a vyrábí opakovaně využitelné látkové menstruační vložky pro ženy. Tradiční vložky neumožňovaly ženám se cítit bezpečně a nutily je odejít do ústraní a nepracovat, což ženy velmi postrádaly.

18.5.2024 v 21:05 | Karma: 6,15 | Přečteno: 179x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Taneční skupina v Burkina Faso podporuje neslyšící k sebevyjádření a úspěchu ve vztazích

V Burkina Faso je skupina Fietan du Burkina, ve které tančí neslyšící. Název skupiny v místním jazyce dioula znamená Bez hendikepu“. Skupinu založil v roce 2018 neslyšící choreograf Yaya Sanou.

14.5.2024 v 9:18 | Karma: 0 | Přečteno: 43x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Ghanský umělec El Anatsui tvoří z použitých víček lahví

Zahraniční umělci z mimoevropských kultur nás mohou obohatit. Podívejme se na ghanského umělce El Anatsui.

12.5.2024 v 17:57 | Karma: 3,46 | Přečteno: 106x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 5,20 | Přečteno: 82x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 144x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Porodnost Arabů razantně klesá, přelidnění však Blízký východ straší dál

19. května 2024  14:41

Porodnost v arabských zemích za posledních několik let zaznamenala přes sílící přítomnost...

V Maďarsku po nehodě na Dunaji havaroval motorový člun, dva lidé zemřeli

19. května 2024  14:38

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

Novotný by měl z ODS odejít sám, míní Stanjura. Děkuji za názor, řekl starosta

19. května 2024  14:07,  aktualizováno  14:25

Místopředseda ODS Zbyněk Stanjura by uvítal, kdyby se starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný...

Volby by vyhrálo hnutí ANO s 32 procenty, s SPD by mělo vládní většinu

19. května 2024  13:42

Sněmovní volby by nyní vyhrálo opoziční hnutí ANO s 32 procenty hlasů. Na druhém místě by byla s...

  • Počet článků 72
  • Celková karma 4,70
  • Průměrná čtenost 1229x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)