Techniky kata Denči - jak dostane otroka do nebytí? aneb v síti

Kat Denča je vytrénovany částí osobnosti "nebýt" a tam také vede ty, kteří  mají zemřít, pardon, kteří tam mají být s ním. Ovšem netrénovaní... No, zatím to nikdo nepřežil, ale Čistý se snaží, tak třeba za 1000 let to jedna bude.

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

Pojďme si představit několik technik Čistého.

Úvodem třeba říci, že přesun z "neveřejné" fáze, kdy je otrok předhozen lidu, nastává ve chvíli, kdy Čistý umí ovládat tři základní biologické funkce otroka, a to vyměšování (obojí), chuť k jídlu a tím umí z lidského přirození udělat anus, neboli kruh či prsten, jak by řekli latiníci, na opačné straně od úst. Umí také zastavit např. menstruaci u žen. Teď má otroka na pěti prstech a může si začít hrát. Čistý tu byl první, takže se rád podělí se svým mužstvem, on si své užil, zvlášť když svého otroka aktivně dělá od svých šesti let, kdy ho převzal od svých rodičů. Otrok je v programech od miminka. Ano, i Čistý, který je odměňován za úsměv miminka, otrok je trestán za pláč. 

Taková další technika je, že protože je silnější, tak prostě zabírá prostor druhého člověka. Nebere si všechno, stačí mu půlka. Půlka hlavy, půlka těla, půlka vlasů. Sám má již zmiňovaných nekonečně pomocníků, kteří na otrokovi pracují také. Takže je otrok v permanentním stresu, o němž je známo, že se může způsobit smrt sám o sobě.

Smrt otroka může kdykoli způsobit také kdokoli z tisíců spolupracovníků, kteří zkoušejí štěstí, jestli se trefí a zrovna ten den způsobí prasknutí žilky otroka.

Čistý si bere polovinu a protože sám je vytrénovany v emocích, umí být jak žena, jako třeba když se díváme na indického boha Kršnu, tak si člověk z obrázku říká, je to muž nebo žena?

Čistého práce jsou emoce, ačkoli to nevypadá a on se velmi snaží, aby jeho dominanci "muže" každý uznával a respektoval. Je mistr velkých ramen.

Proto i otroky, zvláště ženy, potřebuje specifický připravené "jako on", ovšem ďábel je skrytý v detailu, bez jednoho hlavního detailů. Nemají to na stejné straně jako on. 

Jestli je původní zdroj Čistého rozum a on pracuje na srdce, tak u obětí je falešné budovaný rozum a posiluje se u nich rozumová stránka.

Právě program Pes působí svou "výchovou" k tomu, aby otroka připravil na finální dovedení do nebytí. Otrok je od narození pozorován, ovlivňován, když má nějaké nadání, tak je o ně podmínkami a okolím připraven. Když by byl dobrý ve škole, začne být vystresovaný nebo šikanovaný a najednou je škola někde úplně jinde.

Takže program Pes svými požadavky, jejichž nesplnění trestá demolici domácnosti a jejího zařízení, braní věcí, cenností a peněz, čímž když otrok poslechne, ztrácí životní energii a "srdce", radost ze života a usychá a vadné. Když neposlechne, začne být zuřivý a zbytečně v konfliktu.

Čistý se jakoby dělí, dává to "nebytí", které on však má jako techniku, otrok to má jako důsledek třeba 30 let nepřetržitého pozorováním a natáčením a utahováním "sítě", v níž byl vždycky, jen o ní nevěděl.

Takže Čistý bere, co má podle něj osoba navíc. Čistý nemá žádný majetek, takže do naprosté chudoby, třeba jako pověstného Diogenova sudu, potřebuje dostat i otroka, který byl celý život okradeny a chudý, právě proto se snažil, aby takový nebyl. Tedy aby nebyl chudý.

A toto brání si energie člověka, s dobrým účelem, že on nebo nejchudší člověk v Africe toto také nemá. Toto se opakuje třeba čtyři pět let, pořád dokola, až jednoho dne otrok bude bez energie, bez studu, vyčerpaný, vyhoření.

 

Další technikou je vytvořit vibrací evokující koitus u ucha a současně posilovat nevědomě pohyby ruky a prstů u ruky. Tato vibrace se dělá u ucha nebo i kolem hlavy a zad.

Celkově je ideální dostat otroka do jakýchkoli pohybu evokujících sexualitu, koitus, oznamování nebo i jen pohyb toaletním papírem po určitých částech těla. Čistému stačí i to, když by se člověk díval na vyzývavé oblečené lidí v televizi, a umí vytvořit že zrníčka obrovskou vichřici sexuality, která umí zamítl člověka a odvést ho do anální části, latinsky do kruhu nebo prstenů na druhé straně trávicího traktu od úst.

 

Další technikou, která nevede k úmrtí, ale ke zbláznění, je technika Ema Makropulos. Pracuje na tom více lidí. Osobě najednou začne doma praskat třeba žaluzie a začne si tohoto zvuku více všímat. A současně další pracovník ji na tuto citlivost dělá a osoba ujede z Hranic a následně ujede i jinde. Začne si všímat mikro zvuků a mikro pohybu u druhých, kterých si oni ani nejsou vědomi, pak jim přestane věřit, že jí říkají pravdu. Případně se jí můžou začít doma ztrácet věci, o čemž ale nikdo doma neví a máme tu psychicky nemocného. Osoba pak vyčerpaně ulehne v psychiatrické nemocnici a nechá se opečovávat v domnění, že je psychicky nemocná. A na počátku byla organizace a praskali ji v žaluziích, prostě si kluci hráli a trénovali ji.

Další technikou, jak navodit třeba sociální fobii, což se dělá pomalu ku (technikou obráceného sadismu) mnoho a mnoho let. Nejprve je třeba osobu senzibilizovat na samotu. Je třeba od dětství, aby člověk těžko hledal kamarády, byl šikanovaný, byl odmítany a nechapany v rodině, takže představa, že si fakt nenajde kamarády nebo partnera, je pro člověka důležitá. Pak pomalu způsobovat pocity samoty, spojovat je s tělesnými pocity, třeba se zimou. Dále pocit samoty spojit s nedostatkem peněz, protože když člověk nemá peníze, nemůže být bezstarostný a třeba jen tak zajít do kavárny na kávu nebo si jen tak dát v restauraci meníčko.

A najednou, třeba v cizím prostředí, po mnoha zkouškách nanečisto, najednou je to tu. Člověk je sám, nemá peníze, ačkoli se poctivě snaží a dře, opravdu hodně a hodně dře. A najednou je tu to vzteklé dítě, které se rozčilovalo, když nedostalo ani to, co by uspokojilo nejzákladnější potřeby. A máme záchvat sociální úzkosti třeba někde na ulici.

Do nebytí kat Denča a jeho tým dostane také člověka tím, že mu brání v obvyklých činnostech zdravého životního stylu. Takže když je osoba zvyklá nakupovat např. bílkoviny a zeleninu, a nesmí si nakoupit nic levnějšího neboli v akci, a protože je to osoba chudá, která nemá peníze na drahou zeleninu, začne logicky nakupovat to, co jí tým kata Denči nezakazuje, a to jsou nezdravé konzervy, které jsou plně tuku. A přestane jíst čerstvou zeleninu. Takže takto kat Denča a jeho tým umí způsobit, aby otrok v krátkém čase přibral i 50 kg, a to ani nemusí jíst sladkosti..

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 15.5.2023 23:52 | karma článku: 0 | přečteno: 135x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Taneční skupina v Burkina Faso podporuje neslyšící k sebevyjádření a úspěchu ve vztazích

V Burkina Faso je skupina Fietan du Burkina, ve které tančí neslyšící. Název skupiny v místním jazyce dioula znamená Bez hendikepu“. Skupinu založil v roce 2018 neslyšící choreograf Yaya Sanou.

14.5.2024 v 9:18 | Karma: 0 | Přečteno: 42x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Ghanský umělec El Anatsui tvoří z použitých víček lahví

Zahraniční umělci z mimoevropských kultur nás mohou obohatit. Podívejme se na ghanského umělce El Anatsui.

12.5.2024 v 17:57 | Karma: 3,46 | Přečteno: 106x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 5,20 | Přečteno: 82x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 143x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,81 | Přečteno: 393x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů. Zasahovala stovka hasičů, momentálně dohašují

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  17:12

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Opilec způsobil nehodu a ujel, během hodiny ho hlídka v autě načapala dvakrát

16. května 2024  17:01

Velkou drzost projevil jednatřicetiletý řidič na Prachaticku. Způsobil nehodu s motocyklem, od níž...

Na reakci měli Ficovi ochránci vteřinu. „Experti z TV“ by to nedali, říká Charvát

16. května 2024  16:57

Podcast Po střelbě na Roberta Fica ve slovenské Handlové zpochybňují lidé způsob, jakým ochranná služba...

Atentátník je na svůj čin hrdý. Obvinili ho z pokusu o vraždu, hrozí mu doživotí

16. května 2024  10:44,  aktualizováno  16:22

Slovenská policie obvinila jednasedmdesátiletého Juraje C. podezřelého ze středečního útoku na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 71
  • Celková karma 4,35
  • Průměrná čtenost 1247x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)