Jak způsobit, aby otrok přibral 50 kg? Pošlete na něj tým kata Denči

Organizace přivádí otroky do nebytí i tak prostým způsobem, že jim brání kupovat zdravé potraviny typu zelenina a ovoce, pokud jsou levné. Takže otroci kupují tučné konzervy a přibírají, třeba 50 kg.

Následující text je pokračováním námětu na sci-fi fantasy.

Motto: Kde staří zapomínají na stud, tam tím spíše nestoudně jednají mladí. Platón

 

Jednou z technik týmu kata Denči je přivádět otroky do nepohody, naštvání, připravit je o všechny potěšení a radosti, prostě je "přidržet" katu Dencovi, aby mohl použít své techniky.

Je to jako když kamarádi znásilňují ženu, všichni ji drží a jeden znásilňuje.

Jestli otrok žije zdravě a pochutnává si na čerstvé zelenině, popř. si peče maso, je třeba mu v tom zabránit a způsobit, aby ztloustl, a to nejméně o 50 kg.

Takže samozřejmě musíme najít zdánlivě dobrý účel, a ano, otrok v programu nesmí koupit nic levného, to mu pak chodíme rabovat domu věci a demolovat domácnost ve zvýšené míře. K tomu přidáme tlak pracovníků v obchodě, kteří u nákupu obklopí otroka jako "mšice" a Heleně, otrok už zdravou čerstvou zeleninu a čerstvé maso nekoupil. Co mu dovolí? Konzervy, které jsou levnější, ovšem plně tuku a také málo bílkovin.

A máme otroka, jak za chvíli přibere 50 kg, protože nesmí jíst čerstvou zeleninu a maso.

Boj Čistého s otrokem je trošku posunutý boj s člověkem převlečeným za medvěda. Bezbranný člověk je v našem imaginárním státě dehonestovan, zbaven jména, rodiny, přátel, peněz a práce, aby ho vydeptaneho a umučeného mohl zabít "Čistý" ze soucitu a získat tak srdce, že u někoho vydržel, přičemž to srdce má na konci trávicího traktu v místě, kterým vylučujeme odpad neboli anus.

Jak již bylo řečeno, tým se snaží, aby se jejich Čistý pozvracel, tak proto vlastně jak pilné včelky kolem své královny pracují, aby "potrava" aneb otrok byl dostatečně "naložený", připravený, aby z něj vyprchal každý kousek naděje a života a on jen ležel vyčerpaný v zdemolovaném a vykraden domě a čekal, až ho Čistý přijde "ze soucitu" zabít. Proto otroka honí celý národ a službu má tisíce lidí denně. Protože otrok musí být demolován a devastován 24 hodin denně, aby to hodně i netrvalo třeba 20 let,  kdežto Čistý má čas jen chvíli denně, tak mu pomáhají.

Tým a lidé ze skupiny Pes jsou velmi šikovní a zběhlí, umí nádherné ničit a demolovat, jsou v tom nejlepší na světě a také se svým uměním při každé příležitosti nezapomenou pochlubit. 

Popišme si další techniku.

Pokud za běžné porušení konvencí a hranic pokládáme narušení osobní zóny, která je mezi běžnými lidmi cca 60 cm, pak nás Čistý i jeho tým narušuje nejen osobní hranice, kdy vstupují v klidu do domácnosti a soukromého prostoru otroků, ale narušují i jejich tělesnou integritu.

Jedna z technik kata Denči je, že když se mu něco nelíbí, tak mentálně otevře tělo člověka a odebírá obaly ze srdce, z dělohy, z hlavy. Takže otrok žije s tím, že mu mnoho lidí denně odebírají srdce, odebírají obaly ze srdce, odebírají dělohu. A to pochopitelně nemusí ani udělat žádný špatný skutek, dokonce ani pomýšlet si nějakou myšlenku. Stačí, aby mu někdo z týmu pokrčil obočím nebo rameny, a už tu máme útok a zranění druhého člověka, což už je vlastně vražda.

Práce je to jednoznačně těžká a jeden by se z toho i pozvracel, představte si tým lidí, který cíleně od narození "pomáhá" člověku, a přitom ten člověk se stále zhoršuje právě tím "pomáháním". Čistý má srdíčko spíš jako pozadí a pořád strká člověku v jeho soukromí svůj zadek alias srdíčko, a to ne jednou, ale neustále, klidně 10 nebo 15 let, i 30 nebo 50, dokud se neprokáže, že on, Čistý našel hříšníka, on je hříšník a fakt zemřel. Jinak nikdy "výchova" neskončila, co svět pamatuje.

Pokročme dále. 

Dále se kat Denča a jeho tým běžné "hrabe" v těle otroka a zkouší, zda mu může vzít různé orgány, v závislosti na tom, jaky mikro-zlocin osoba právě spáchala. Je to jako mít otevřené tělo, v němž se člověku v klidu jen tak někdo prohrabuje a maskuje to trestáním. Jenže otrok po několika letech již ví, že je otrokem od narození a jak ho na tuto fázi připravovali. Protože běžné lidí do těchto programů nejde dát, ani jim není možné způsobit tyto stavy, na to musí být otrok připravovaný strádáním od miminka.

Je to pro kata Denču a jeho tým taková lahůdka a  specialitka.

Další možností, jak mučit otroka, je zapojit do akce děti. V naší imaginární zemi jsou instruovány do honění a mučení otroků již 8 a. 9tilete děti, které poté, co mají zážitek, že "tu jsou" pro tým organizace, jsou zapojeny a otroků se učí lézt do dělohy jako děti. A z dělohy je mučí a zkoumají, jestli každou sekundu a milisekundu žijí absolutně dokonale.

Takže se dá otevírat srdíčko (a za pokrčení obočím dostat vypadá i vlasů nebo bolest nohy) jako rodiče, jako anus-ova osoba, jejíž místo je právě v lokalitě lidského místa vyměšování anus (je mi stydno říct, jak by to označovali oni, že je to manželka, anus- osoba, Anička) a také jako děti.

Když se honí takový otrok, je to národní svátek, lidé, kteří nejsou zrovna v přímé akci, celé dny sedí na internetu a pozoruji otroka online, co právě teď dělá a případně vymýšlí, co je možné mu ještě způsobit a jak ho ještě potrestat. 

Některé profese mají v tuto dobu dokonce úlevy od práce a věnují se výhradně honění a mučení otroka.

Takže jim tím neustálým sledováním jednoho otroka třeba uteče, že je silný populační ročník a tisíce dětí se po skončení deváté třídy nedostane na žádnou střední školu ani na učiliště, protože prostě nejsou. Chybička se bloudila, nikdo není odpovědný.

Ono v internetové době i na takovou chybku existuje řešení. Je možné otevřít tři typy prvního ročníku gymnázia, jazykovou třídu, přírodovědnou třídu a počítačovou třídu, přijmout všechny zájemce, nechat celý ročník studovat online, zaangažovat kolegy a studenty pedagogických fakult na DPP a stipendia na konzultace a opravování úkolů, vyzkoušet studenty na čtvrtletí a na pololetí face-to-face nebo online, ale osobně, a tisíce studentů a jejich rodičů jsou spokojení a mezitím se dá přemýšlet, jak se to vyřeší za rok. Toto ostatně není nijak originální nápad.

Ale vraťme se do naší imaginární země, kde opravdu neuniklo, a to nikomu, že otrok snědl dva chleby k obědu, a to je vážně hodně. Také neuniklo, kolikrát byl na toaletě a zda nakrmil venkovní kočičku nebo se najedl nejdříve sám.

Organizace dělá z otroka nedobrovolného transsexuála, ženě bere všechny ženské možnosti, zájmy a mužům mužské zájmy a možnosti. Snaží se ze všech sil, aby žena nebyla krásná a pozbyla krásu a muž svou mužnost. Kdykoli se organizaci něco nelíbí, bere vlasy člověku, bere ženství, menstruaci, dává mužské hormony, dává zátěž neúměrnou ženě, oni by řekli, že "tvoří nového člověka". Ovšem na konci přijde Čistý a takový člověk neprojde a zemře. A proto se to všechno dělá.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | čtvrtek 18.5.2023 8:18 | karma článku: 5,73 | přečteno: 297x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 0 | Přečteno: 32x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Na dvě seniorky spadla zeď zámeckého parku v Pacově, jednu vážně zranila

9. května 2024  14:29

Ke zranění dvou seniorek došlo ve středu o státním svátku v Pacově na Pelhřimovsku. Na dvě ženy...

Nový ukrajinský rekord: aby zasáhl rafinerii, urazil dron 1500 kilometrů

9. května 2024  14:03,  aktualizováno  14:27

Sledujeme online Nejméně osm lidí utrpělo zranění v ruské Belgorodské oblasti po dronovém útoku, který Rusko...

Bělorusko jde do toho s námi, oznámil Putin k cvičení s jadernými zbraněmi

9. května 2024  14:15

Cvičení zaměřeného na přípravu taktických jaderných zbraní se spolu s Ruskem zúčastní i Bělorusko,...

ANALÝZA: Proč není v Gaze příměří? Hamás dohodu jednostranně pozměnil

9. května 2024

Premium Zhruba 130 dní. Už tak dlouho se v Káhiře jedná o příměří v Gaze. Hlavním odmítačem dohody je...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 76
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1165x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)

                 Bloger roku 2023

Bloger roku 2023