Zapojme se všichni a co dřív trvalo 3 měsíce, můžeme dělat i 5 let aneb divadlo pro masy

27. 05. 2023 12:41:33
Tahle Anna bude pro Lidové milice, padlo rozhodnutí kdysi, ale po zrušení Lidových milic ji dostanou "Sousedé". Program na psychické a fyzické týrání politických vězňů se rozšíří na celou společnost. Udělejme tu divadlo pro masy.

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

K instalaci do funkce vrchního " čističe společnosti" si Vrchní vybere jednoho otroka (ženu), kterou musí dělat od dětství, jinak neumí, aby ji puklo srdce. Má ale naději, že za mnoho a mnoho let to jeho následovníci budou umět a nebude to takové divadlo pro davy podobně jako v české pohádce, kde si poněkud nemocný následovník trůnu vymínil, že ukáže svou sílu a chrabrost a bude bojovat s medvědem, přičemž mu jeho starostlivá rodina zařídila boj s jeho osobním sluhou převlečeným do kůže medvěda.

Podobně i Vrchní neumí zabít běžného člověka, jeho tým ho musí celý život připravovat a držet v nedostatku oproti majoritu společnosti a on ho musí dělat od dětství jako rodič a ještě ji musí nechat znásilnit, protože se do srdce neumí dostat jinak než skrze rozmnožovací úkon. Takže předvádí celému světu divadlo, jaké umí techniky, ale drží si ještě pojistku jako rodič a jako ten, co znásilňoval, protože i znásilnění bylo připraveno organizací Dark Side, i když Čistý o tomto "neví". A "neví" ani o dalších věcech, které členové organizace dělají, i když když si otrok pomyslí nějakou nehezkou myšlenku, tak o tom pochopitelně ví a hned ji náležitě trestá, podle pravidla za gram myšlenky, tuna trestu, za ukradený halíř zaplatíš milión.

"Mijijón", "ona má mijijón", pokřikují na otroka děti rodičů, jejichž základní plat byl 3x vyšší než otrokův, které samy mají naspoření od narození možná dvojnásobně, co měl otrok v 50, do nichž babičky a dědečkové "cpou horem spodem" a které jsou od malička zvyklé jíst luxusní potraviny, sušenky a čokoládky, a každoročně jezdí k moři - zatímco otrok jí a jedl převážně základní a nejjednodušší potraviny a u moře byl poprvé ve 30 letech... A otrok se učí sebeovládání a lásce k bližním a tiše si šeptá: Oni tak mají udělané srdíčko také, jsou to otroci také, ale naopak, ať žijí, ať žijí, ať jsou šťastni.

My otroka milujeme, říkají ženy, které malé dítě mají "naoperované" na "srdci" a rozhodují v reálném životě, co dítě má mít a co ne. Představme si miminko, co ho opustila matka v nemocnici, miminko bylo rok v nemocnici samo, nahé a přivazovali mu ručičky (jistěže z dobrého důvodu, aby se neškrabalo). Toto miminko "vychovávají" naše ženy, a rozhodují, co je málo a co je pro ně hodně. Je to možná podle hesla: Chceš -li vychovat kruté lidí, řekni jim, že mají být spravedliví. Dítě, které bylo do jednoho roku samo, nikdo na ně nemluvil, nikdo si s ním nehrál, nemazlil se, takové dítě potřebuje zaplavit láskou, až ji bude mít přebytek. Cokoli míň z něho výchova labilní dítě, které bude mít vždy málo a je to týrání, protože při setkání s běžnými dětmi on bude vždy pociťovat, že má míň, ačkoli mu "spravedlivé" maminky "daly" přesně spravedlivě. A ještě si samy sebe pochvalují, jak jsou dobré, protože jiné "by nechaly válet pohozené děti u silnice".

Pokračujme dále v našem příběhu.

V naší legendární imaginární společnosti inspirované českou komunistickou minulostí dostaly různé privilegované vrstvy k dispozici otroky, už jako miminka, aby si s nimi hráli, ovládali je, řídili je, vnukali jim různé myšlenky a celkově se bavili, ale i trénovali na možnou válku. Takže se malým dětem nasadili tasemnice, rodina musela být mnohem chudší než okolí, byli to často umučení původní "odpůrci" režimu.

Zavedení těchto otroků bylo podmíněno diktátem tehdejší vládnoucí skupiny, která řekl, že pokud děti nepovolí, tak bude válka.

Takže lidové milice, které děti měli od miminka a dělali ji jako "rodiče", se dělili s tehdejší okupační armádou, která si na těchto dětech, které byly od malička vlastně týrané - dělala srdce, jejich rodiče to totiž z předchozích režimů uměli, ale nesměli být v popředí nové a krásné společnosti.

Cílem bylo způsobit schizofrenii již tříletým dětem a pak je v cca 8 letech dát do sexuálních programů, které tehdejší režim a lidové milice provozovali pro zvýšení poslušnosti svých členů. Děti, které šly do sexuálních programů, musely být smyslově postižené, takže špatný nebo žádný zrak nebo byly neslyšící.

Schizofrenii způsobit takovému předškolákovi by bylo možné třeba tak, že malá tříletá holčička si takhle hraje na zahradě a najednou si všimne silně zářícího sluníčka, které začne mít silný kotouč a v tom se k ní blíží pět malinkatých prasátek a začnou jí okusovat nožku. Holčička se vyděsí a utíká k mamince, všechno jí s pláčem poví a..... najednou je všem pro smích, protože něco takového přece neexistuje, dívka nebo chlapec je divná a rodina se k ní k jako k divné chová a postupně, po malých krůčcích, roste malý divný jedinec, který má divné představy a divně se chová - a kdykoli může propuknout další záchvat "schizofrenie" - aneb někdo z "rodiny" lidových milicí byl "úspěšný" a "hrál si" s děvčátkem nebo chlapečkem.

Z hlediska etiky to bylo v pořádku a mohl to dělat i Čistý, však si "hrál", bylo to "jednou", bylo to "chvilku", "nic se nestalo".

Inspirujme se polistopadovým vývojem v našem imaginárním příběhu a představme si, že i v našem příběhu se změnil režim.

V hlavním vedení se nezměnilo nic, co však s našimi otroky? Je jim už mezi 15 a 20 lety a už by se to mělo pomalu dokončit, tak jak to bylo naplánováno.

Hlavní velení by tedy mohlo zrušit lidové milice a rozšířit program Sousedé, který založilo krátce před převratem.

Otroci přešli tedy pod Sousedy a stále se pokračuje v jejich ovlivňování, braní jim těch příležitostí, které se nehodí pro jejich budoucí účast v programu a naopak přidávání těch aktivit, které pro to jsou v hodné.

A především, v našem imaginárním státě jsou v programu Sousedé všichni - kromě otroků, které o tom nemají ani tušení.

A díky tomu je možné, "dodělat" někoho všemi technikami, které dříve byly plánovány na 3 měsíce, a když se to nedařilo, tak otroka nechali být. I dříve byli otroci otroky, ale tím, že v programu Sousedé nebo privilegovaných vrstev v pyramidě společnosti - nebyli všichni, tak museli být opatrní a neprozradit se. Nyní, v našem novém imaginárním státě už o programu ví skutečně všichni a není možné se tedy prozradit, tak nyní je možné je dělat nekonečně dlouho, co dříve trvalo 3 měsíce, nyní se může dělat klidně pět deset let, není jíž stanoven termín.

Naše nová společnosti krásně zvládla emancipaci žen, která se jim nehodila do karet a plánů a protože závěrečnou fázi programu mají v gesci ženy a manželky - díky tomu, jak otroky týrají a jaké "nebytí" jim připravují, tak se staly "dětmi" svých manželů a oni je mohou kdykoli rozvázat a ony zemřou, protože to, co dělaly, byly těžké zločiny, díky nim tento program původně vznikl. Skoro se nabízí podobenství z Bible o jablku poznání, které had neboli ďábel dal Evě a ona jedla a dala i Adamovi.

I muži přišli těmito otroky od miminek, které byly ovlivňovány každý každičký den jejich života a drženy pod svou aspirační úrovní, vysmívány - i muži přišli o dar, uměli totiž ukázat palec a ukazováček, který měli napojené na srdce a osobě se otevřelo také srdce a tím mohla podle svého provinění získat nějakou nemoc - nebo i dar, pokud by byla vzorná a dobrá.

Ale tím, že muži mají "navázané" manželky jako děti, už to dělat nemohou.

Pustím si trochu ještě biblické fantazie a napadá mě, že v Bibli se mohlo psát ještě o jiné dovednosti, kterou lidé v minulosti uměli - žena mohla "dělat" druhé lidi jako děti a ony byly nahé - jenže "potom", zjistili i Adam a Eva, že jsou nazí a tím byli vyhnáni z ráje, protože od té doby, co začali lidi "dělat" současně jako rodiče, aby je vysvlékli a k tomu měli partnera, který bral "nahého" jako hříšníka, tak od té doby se dali dělat i nevinní lidé a lidé přestali žít v ráji.

Naše nová imaginární společnost dovedla hierarchizaci společnosti ještě výše, ženy jsou podřízeny mužům tak, že muži je mohou kdykoli "rozvázat".

A na ženy, které by z hlediska mužů chtěly mužům vládnout (i když je samotné to ani nenapadne, prostě se chtějí seberealizovat nebo jsou v něčem lepší než muži), má společnost také techniku, o té však příště.

Autor: Stanislava Ševčíková | sobota 27.5.2023 12:41 | karma článku: 3.93 | přečteno: 231x

Další články blogera

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak vymyslet nové náboženství - vidím na vlastní oči a slyším vlastníma ušima

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli nové náboženství - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma článku: 4.67 | Přečteno: 204 | Diskuse

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 7.65 | Přečteno: 368 | Diskuse

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma článku: 19.05 | Přečteno: 565 | Diskuse

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma článku: 12.74 | Přečteno: 298 | Diskuse

Další články z rubriky Poezie a próza

David Snítilý

... a co je vlastně normální aneb nudné vztahy

„A je sexy ten Váš kamarád?“ provokovala Marka Tereza. „Ne tak jako já," kasal se Marek. „Sexy s tímhle pivním mozolem?" poukázala na jeho zvětšujícího se milana. „To není pupek, to je charisma," oponoval nádherné femme fatale.

29.3.2024 v 7:40 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 9 | Diskuse

Alena Bures

Recenze - Martina Boučková: Šílená babička

Rodiče si nevybereš. Ale to koneckonců ani děti. A mít mírně šílenou matku je někdy k vlastnímu zešílení, ale někdy....

28.3.2024 v 17:24 | Karma článku: 8.60 | Přečteno: 122 | Diskuse

Miroslav Pavlíček

O fotbalových legendách, paní Štěpánkové a pomíjivosti

Kdybych se narodil před sto lety... No, abych řekl pravdu, někdy mám pocit, že se tak opravdu stalo.

27.3.2024 v 12:58 | Karma článku: 15.24 | Přečteno: 203 | Diskuse

Iva Marková

Ženy

....................................................................................................

26.3.2024 v 22:53 | Karma článku: 9.53 | Přečteno: 199 | Diskuse

Marek Ryšánek

Způsobem bytí byl roven Bohu - Květná neděle.

Lidské dějiny jsou plné příkladů nejrůznějších vládců a vůdců. Ti ovládáni ctižádostí rozpoutávali války, štvali lidi proti sobě. Mysleli, že jim to přinese štěstí, věčnou slávu. Zůstali po nich statisíce, miliony mrtvých.

26.3.2024 v 20:23 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 132 | Diskuse
Počet článků 112 Celková karma 10.22 Průměrná čtenost 427

Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...