Otroci na srdička pro vyvolené organizace: Já bych ti pomohl... Ale oni tě zlynčovali...

Otroci musí projít hrozným utrpením srovnatelným s válkou. Musí jim jít a musí přijít o všechno, o život, o rodinu, přátele.. Vyvolení u nich věrně stojí a říkají: Já bych ti pomohl.. nestihne to už ale... a za "věrnost" má srdce.

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

Organizace Dark Side se pokouší vytvořit nový světový řád, už po tisíce let. V něm lidé nemusí myslet n peníze, žijí podle svých potřeb. Proto vyvolení organizace žijí bez toho, aby se věnovali penězům, k tomu mají neomezený rozpočet. Protože je zřejmé, že když někdo má jen omezený počet dovolené a omezený počet peněz, tak prostě musí myslet na to, jak to všechno skloubit dohromady a z hlediska organizace Dark Side je špatný, protože "má" a protože myslí na peníze. Protože oni na ně nemyslí.

Organizace Dark Side je založena na čistých srdcích. Mnoho staletí se to dělalo tak, že si je získal člověk sám - svým ctnostným životem, obětavostí, pracovitostí, štědrostí k chudým.

Jenomže komu by se chtělo žít takový ctnostný a odříkavý život, třeba jako lidé v klášteře nebo rodiče mnoha dětí - když vyvolení organizace nemusí osobně vlastnit vůbec nic a nemusí myslet na peníze?

Tak se vymyslelo, že srdíčka budou získávat otroci. Otroci budou součástí společnosti, ale budou vědomě udržování POD jejím standardem. Budou z početných rodin a musí zakoušet mnohá trápení jako týrání od rodičů, přetěžování, ale i sexuální zneužívání nebo znásilnění. Otroci nesmí dělat to, v čem by byli dobří jako práci, ale musí se probojovávat svými druhými a třetími volbami - nesmí dosáhnout excelentního výsledku, nad kterým by je společnost obdivovala. Prostě takové šedé myšky, na nichž na první ani na druhý pohled není vidět, kdo skutečně jsou.

Půjdeš do Afriky, slyší otrok od mládí a přemýšlí, co to může znamenat? Chudoba? Kmenové války? Neví to...

Vyvolení si takového otroka vyberou, že je budou "vychovávat", aby se stal také vyvoleným, ovšem nemá k tomu ve skutečnosti dojít. Takže od dětství jsou pod bedlivým dohledem, aby byli POD svým levelem a případně se jim přidává trápení - tu tasemnici malému dítěti, tu paní učitelka začne šikanovat, tu spolužák... nebo se rodiče rozvedou a dítě je ve stresu.

Vyvolený, co bude mít srdce, se s otrokem "potká" už jako dítě a provede akci, z níž může vyvozovat "nároky" na srdce jako součást rodiny. Otrok o tom pochopitelně neví.

Otrok se do procesu zkoumání srdce musí dostat 2x, jednou projde a dostane srdce od jednoho Čistého, podruhé se dostane ještě i do programu Pes, kdy ho pronásledují lidé, demolují mu domácnost, kradou mu věci a peníze a celkově mu znepříjemňují život. Říkají tomu výchova a zkoumání jeho nervů. Toto zkoumání může trvat nekonečně dlouho, dokud otrok neumře.

Otrok se nesmí najíst víc než tříleté dítě, když to nevydrží a dá si, tak je hned dáván do prány. A protože i tak ji méně, než by měl, hned mu pracovní i dají kouř z cigaret, aby v práně náhodou ještě něco nedostal, coz by se mohlo stát.

Otrok může být využit i jako taková pojnice např. mezi dvěma světovými řády, např. si představme imaginární společnost, kde by stát něco jako demokracie vytvořil část světa, která je diktaturou a hráli by si na to, že spolu soupeří, zatímco diktatura je pěkně podřízená "nádherné" demokracii, kterou všichni obdivují a milují. Osoby z diktatury totiž dělají "záda" těm, co rozhodují, tedy těm v demokracii. Podotýkám, že jde o fikci, vymýšlím si to.

Organizace vytvořila společnost, co je vlastně taková třípatrová loď, nejvyšší patro tvoří vládci a nejspodnější pracovníci organizace. Vládci si mohou vybrat, koho chtějí dělat z druhého patra a pracovníci mají privilegium, že je si vybrat nemohou. A od určitého věku můžou dělat kohokoli, lidí z druhého patra obvykle od 50 let, vládci se dožívají vyššího věku.

Celkově je struktura společnosti pyramida.

Proč je celý tento systém vytvořen? Lidé by se běžně dožívali 90 let, což vládce děsí, tak proto je vytvořen celý tento systém, aby lidé umírali celkové dříve. A také, aby vládci měli hmatatelný pocit, že vládnou. I když to nedělají přímo, tak alespoň nepřímo. Protože oni neřeknou, když mě neposlechne s, umřes. Ne, takto ne... Oni nechají lidí žít v omylu, že v demokracii platí určitá pravidla , ukážou ukazováčkem a organizace osobu dodělá.

Takže otroci jsou tu mimo jiné i proto, aby lidé mohli umírat dříve, protože všechno,  co otrokovi kolektivně dělali a on trpěl a umřel, jsou důvody, že se jim může stát totéž, což bez programu dříve nebylo. Pochopitelně toto nepřejeme nikomu, kéž jsou všechny živé bytosti šťastny a živy.

Vraťme se ale k názvu textu.

Jak Vyvolený získá srdce otroka po jeho smrti? Technikou Joker prostě řekne, že si bere jeho polovinu těla a v kotníku nohy na levé straně těla si vybuduje takové imaginární srdce. Také si srdce dělá v ledvině otroka na levé straně. Takže je vlastně čistý, jak známo, ledvina stačí jedna a kotník také. A Vyvolený vždy něco dá - když jeho srdce cítí, že má dát, dá dárek - vousy ženě, aby měla stejně jako on. Nebo tak na týden otrok není nervozní. Prostě  - kdo by to nebral, že?

Otrok je udržován v polovičním hladu, nesmí se najíst podle aktuálních lékařského poznání, tím je udržován v labilním stavu, kdy snadno může vybuchnout a může na něj být použita technika Masařka.

Vyvolený do kotníku pomalu přestěhuje "Já otroka" a když otrok je z celkového týrání, mučení a pronásledování po třeba 5 až 15 letech, ale vlastně po celém životě, protože ho do prány dávali celý život - tak ho Vyvolený trestá na kotníku, takže pomalu přestane chodit a má obrovské bolesti.

Současně své srdce přesune do srdce otroka, ten to ale nesmí cítit a zezadu "ho", ve skutečnosti ale otroka - dělají právě příslušníci totalitního státu a zepředu příslušníci demokracie.

Srdce otroka je toaletou pro 40 přímých podřízených Vyvoleného, což je 20 lidí, které má každého na jednom prstů a jeho záda. A všichni projíždějící auty kolem domu otroka to dělají jako pyramida právě na ten prst, ke kterému patří. Protože těch těch 40 spolupracovníků má zase každý pod sebou 40 lidí a těch 1600 má zase každý 40 podřízených na prste a má je na lokalitu

 Jak se jim zachvěje srdíčko neloyalitou, už to ví a musí konat.

Podotkněme, že otrok, který je určen k tomu, že jeho srdce bude mít někdo jiný - je celý život nucen jít jinak, než přirozeně žensky. Musí neskutečně dřít, dávají do něj mužskou energii, nesmí se vdát, nesmí pomáhat lidem a být matkou.

A úkol Vyvoleného je, když otroka v programu Pes cepují a mučí, stát tiše u otroka, dávat mu naději (dokud má otrok naději, dýchá) a počkat, až se oba týmy propojí a Vyvolenému zůstane srdce znásilněného a týraného člověka, kterého všichni nenávidí a pohrdají ním. A otrok chce žít ještě týden, ještě měsíc a ví, že když bude někoho nemilovat, tak ho můžou zabít. Tak se usilovně snaží odpouštět a překonat to a jít ještě den, ještě týden, ještě měsíc dál... A Vyvolený jen říká: Já bych ti pomohl, jen ještě o trochu víc dokonalá... Přitom stovky dalších pracovníků se současně snaží, aby otrok, když už to skoro je a srdíčko by bylo dokonalé, tak to zničí, i za cenu, že to udělají manuálně... Ono hovínko jde vždycky k někomu přidat, že?

Protože další pravidlo je, že když se otrok dělá dlouho, tak se můžou dělat věci a techniky, které na začátku ne. Třeba otroka dělat současné in vitro jako rodiče, kde je nahý a nestydí se a současně jako ehmm partner, kde by se už stydět měl. Vše se děje bez otrokova souhlasu a vědomí, prostě potkává stovky maminek s tatínky, kteří si ho dají uprostřed sebe a už ho dělají. Žádný souhlas není potřeba a také to nejde dokázat, v tom je to kouzlo.

Představme si tedy čtveřici lidí, kteří jdou na otroka, osoba A, B, C a D. přičemž A dělá záda osobě B, která je otec, tedy osoba D je matka a osoba C je "milovník", který na sebe upoutává pozornost, ale ve skutečnosti koná otec B a srdce má v osobě A. Můžou být ještě varianty osoby E, která dělá záda matce D a co dělají otrokovi, se děje v děloze osoby E.

A pojnice může být otrok i mezi programem Pes a vyvolenými pracovníky organizace, celé to řídí Vyvolený, který se snaží, aby srdíčko otroka "nebylo" - takže nařizuje, kdy co ukrást, zničit a za kolik peněz (pardon, já pořád zapomínám - kdy vychovávat tím zdemolováním něčeho nebo sebráním něčeho, co je otrokovo.

Takže pracovníci v počtu cca 2000 lidí denně projíždí okolo (pečlivě vybraného a dostupného) domu otroka a dělají mu srdíčko, ve skutečnosti se pojí s Vyvoleným. Ovšem neničí mu žilky a srdce, takže Vyvolenému žádná žilka nepraskne, otroku ovšem ano.

Otrok má věřit, že mu Vyvolený pomůže a dostane práci u tajné policie, protože tak se Vyvolený představil a celé mnohaleté mučení je údajný "výcvik". Otrok se tak stane jakýmsi poručíkem Taylorem z filmu Forest Gump, beznohou telefonující osobou ve válce ve Vietnamu, která stále doufá, že už teď bude dokonalá...  A tehdy ji Vyvolený jako někoho, kdo "poslouchá" z boje vytáhne. Proto otrok nesmí poslouchat, jinak mu nařídí, třeba aby zastavil srdíčko. I za cenu dalšího demolování majetku a dalšího mučení.

Ovšem věřit pracovníkům je dost těžké, protože si e mají odpověď na každou otázku, ve smyslu otrok si může za všechno, ale jak se jich na otrokovi střídá opravdu několik tisíc pracovníků denně, tak jedni mu říkají, že ho trénují na práci, další mu říkají, že ho nemůžou propustit, protože se boji, že by někomu ublížil, další mu říkají, že Bůh se na něho bude těšit a další mu říkají, že Vyvolený je partner, což otrok ví, té ne i pravda, že je maximálně lé(j)no, protože srdíčko otroka je zadek Vyvoleného, na němž má nasazené nejbližší pracovníky organizace. Což je snad nejpozitivnější věc na celém mučení, protože kdo by chtěl stát osobou, která bude zkoušet děti, a žádné z nich nemůže "projít", takže se stane, že se z osoby stane hvězda (na nebi)... Proto pracovníci také říkají, že dělají hvězdu, která jde "nahoru".

Kdo by chtěl dělat lidí, co nebudou žít na zemi, že? 

Otrok vykonal svou práci, řekla bych slovy  prý jednoho z našich bývalých prezidentů.

 

Toto je námět na sci-fi fantasy.

 

 

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 31.7.2023 12:29 | karma článku: 4,10 | přečteno: 142x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

O šikaně: Proč? Protože může...

Stále jsem přemýšlela, jak může někdo druhého šikanovat. Přestože je to nezákonné atd atd. Napadla má odpověď: Protože ten člověk může... Může, má to dovoleno...

2.4.2024 v 0:43 | Karma: 13,69 | Přečteno: 334x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Pohádka, jak podpořit lidi, aby něčemu věřili...

Na jiné planetě, v jiné galaxii, žili byly velmi inteligentní bytosti a ty věděly, že lidé musí něčemu věřit, jinak jim svět nefunguje. Tak vymysleli novou techniku - lidé musí vidět vlastníma očima a slyšet vlastníma ušima...

24.3.2024 v 9:44 | Karma: 4,68 | Přečteno: 247x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 387x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 577x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 311x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rusové v noci ničili ukrajinskou infrastrukturu, znovu útočili i na Charkov

27. dubna 2024  8:05

Sledujeme online Rusko v noci na sobotu zaútočilo na energetickou strukturu Ukrajiny. Ve třech oblastech poškodili...

V Česku přibývá nakažených malárií, nemoc si lidé vozí z dovolené

27. dubna 2024  7:29

Po útlumu v době covidu-19 opět roste počet Čechů, kteří se v zahraničí nakazili malárií. Loni jich...

Izrael zaslal Hamásu reakci na postoj k ukončení války, hnutí žádalo příměří

27. dubna 2024  7:07

Palestinské hnutí Hamás uvedlo, že v sobotu dostalo od Izraele oficiální odpověď, která se týká...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Rozstřel Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč

  • Počet článků 173
  • Celková karma 11,57
  • Průměrná čtenost 511x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)