Techniky kata Denči: "Práce" v elektrické atmosféře -elektrické mušky posilují vyděšení..

Organizace aby měla pod kontrolou celou planetu, "dělá" otroky, dokud neztratí tvář. Jejich mučení se tváří jako mentální energie a "čistá srdce", jedná se ale o elektrické přístroje velikosti mušek, které způsobují vyšší vyděšení

Popisuji námět na sci-fi fantasy.

Na vzdálené planetě, daleko od Sluneční soustavy a také daleko od pravdy, existuje organizace, která se pokouší mít každého člověka pod kontrolou. Z některých lidí si dělá otroky, které pak všichni lidé musí vychovávat (ale spíš mučit, dokud ho nepředají Soucitnému, který prokáže službu soucitu), a to po milimetrových krůčcích, ale také za hrozného utrpení otroka, který netuší, co se děje a je zcela vyděšený.

Otroci jsou v programu tak dlouho a za pomoci klidně celé planety, která všichni jako jeden celek postupují po milimetrových krocích proti jednomu člověku určenému k tomu od narození - dokud otroci něco neprovedou ze stresu, že strachu či vyděšení nebo z únavy, a neztratí tvář.

Ono těžko se vychová taky člověk, který je buď za maličkost nebo dokonce za nic, zbaven rodiny, přátel, práce, soukromí a majetku a mučen třeba 15 let, se stupňující intenzitou. A pořád mu říkají: A to je už všechno a druhý den tam jsou znova. Anebo: Ještě teď je to poslední, co chci, abys udělala  už to bude.. A toto poslouchá otrok třeba několik let.

Hlavní šéf této organizace nežije na té planetě, žil před mnoha tisíci lety a vytvořil program, který oni musí poslouchat. Kdo neposlechne, bude doživotně žít v práně.

Celý program je ale geniálně vymyšlen tak, aby se (teoreticky, nebo náhodou) dal kdykoli obrátit. Jsou jakási pravidla o délce programu nebo počtu lidí, kteří otroka můžou dělat, ale s pravidly se má zacházet kreativně a pružně, takže začátek programu může vlastně být dnes - to, co bylo doteď, vlastně byly jiné programy, dělalo se jméno, nedělalo se srdce, ale blízko srdce atd. Takže z toho důvodu může být otrok mučen nekonečně dlouho, protože začátek je vždy začátkem a prvním dnes – nic v minulosti nebylo.

Jak se techniky učí pracovníci?

Pomocí tréninku od dětství, obvykle od 7 let, umí speciálně vycvičení pracovníci svým „čistým srdcem“, které si trénují, aby nikdy nic nespáchali a aby jim nešlo o peníze – “projít srdce“ jiného člověka, který o organizaci nic neví, takže jako dítě je hubatý, mlsně sní zákusek nebo se snaží získat peníze, nebo také zalže, a když je chudý a diskriminovaný, tak i něco ukradne. A něco se mu stane, nějaká nemoc. Když spáchá něco vážnějšího, obvykle dvě věci, může i umřít.

Rozdělení planety na skupiny obyvatel 

Takže ta planeta je rozdělena na několik skupin, na ty "čisté", kteří vědí o organizaci, a vědí, že nic nesmí spáchat,  a na pracovníky, kteří musí "svádět" ke špatnostem běžné lidí a na ty, kteří jsou určení na jejich trénink, takže o organizaci nic nevědí.

A pak na otroky, kteří jsou původně "čistí" a mají čistější srdíčko, kteří jsou určení na trénink pro všechny a k tomu, aby je všichni diskriminovali a žárlili na jejich čistotu a pak se jim vysmívali, když pod tlakem celá planeta versus jeden otrok - selhali. Začátek programu Čistého někdy je, že "žárlí", že má otrok něco víc.

Otroci slouží takovému starověkému krutému divadlu, kdy si s nimi pracovníci "hrají", "vychovávají" je a mučí. Pokud otroci selžou, umřou. Ve skutečnosti se touto výchovou nepodařilo vychovat ani jednoho člověka, všichni zemřeli a neobstáli. A také tak je program koncipován, jen to všichni nevědí. Spousta lidí věří, že "vychovávají.

Mentální dary z této energie

Z "výchovy" může v ideálním případě  někdo i získat, teoreticky by tyto techniky byly dokonalé nebe na té planetě - může získat např. zdraví, krásné vlasy, inteligenci, hudební nebo výtvarné nadání, dlouhověkost a nebýt nemocný a neumřít, popř. svým utrpením získat zlaté podloží pro srdce, něco jako zlaté rouno z řeckých bájí a pověstí. Jenže tento dar na této planetě nikdy nezůstane otrokovi, který je získal, ale papalášovi, který s otrokem mentálně „;jede na půl“ a je ochotný se s ním podělit i o všechno, co má. Jenže to nestihne a otrok umře... Takže papaláš dostane všechno za oba.

Někteří papaláši dostávají otroky už jako malincí a mohou ovlivňovat jejich život, třeba nařídit znásilnění (protože se do otroka potřebují v budoucnu dostat) nebo dávat tasemnice jako maličkým dětem. Nebo nesmí jít studovat do školy, kterou by chtěli. Podobně jako otrok žije i Čistý, který ale ví o tom, že organizace existuje, ví, co nesmí spáchat a také ví, že jednou dostane práci a jakou.

Pracovník také může dostat srdce otroka, a to tak, že pokud s ním je od dětství a sdílí s ním srdce (což je jeho úkol a jeho práce, otrok o tom neví), tak po utrpení pronásledování všemi programy a programem PES, pokud otrok bojuje a nenávidí, tak otrok umře a srdce dostane osoba, která měla otroka za "lé(j)no". K tomu slouží právě všechny programy. Otrok v programu musí tedy žít mírumilovné a milovat všechny lidi.

Organizace právě pracuje na tom, jak i "dávat" dary svým lidem, právě skrze otroky. Dva lidé, jeden papaláš a vyvolený a otrok se mentálně spojí. Papaláš po dobu několika let buduje přesvědčení, že je to „my“. Že dá otrokovi, co si svou práci a utrpením zasloužil, a dělí se o plody utrpení otroka napůl. Jenže to „nestihne“ a otrok prostě v jednu chvíli umře a tak papaláš, získá všechno, protože s otrokem měl jedno srdce.

Papaláš vymyslí utrpení jako součást svého pracovního postupu ve společnosti a v organizaci, takže je to třeba podmínka pro získání profesury, vedoucího místa atd. Papalášovi pomáhá servisní organizace PES, kteří chodí do domácnosti demolovat zařízení a krást, a připravují otroka a zpracovávají a dostávají ho do stavu, kdy papaláš může z otroka začít profitovat a může začít technika "rondel" neboli divadlo pro všechny.

Pracovníci si vymýšlejí různé výzvy a tresty, např. rodina je chudá a má doma hospodářská zvířata, tak ano, může se stát, že miminko dostane tasemnici. 

Je to ale vedeno nejčistším úmyslem, aby otroka vychovali a aby byl zcela čistý. Čistota je klíčem pro celou planetu. Lidé tam jsou posedlí koupelnami a záchody, miluji je a potřebují jich co nejvíce. Podobně jako v Husákově hradu, kde po nástupu Václava Havla se divil, že tam je strašně moc koupelen.

Ani z organizace PES se nemůže nikdo dostat, jakmile o ní někdo ví, tak je pojištěný svázáním srdce a hlavy tak, že musí poslouchat. Jsou také otroci, i když netrpí tolik jako otrok. Umírají ale podle volby nadřízených, stačí, že "dělali" na otrocích.

Otroci nesmí být mimořádně nadaní, to by je organizace propustila, jenže současně celý systém pracuje tak, aby se u miminek, které jsou vybrány do programu, jejich nadání ztratilo. Děti, které jsou vybrány otroky, se nesmí realizovat v tom, v čem jsou dobré a jsou dávány neustále do prány, kde se nadání může ztrácet - třeba za hubatost k rodičům nebo nošení minisukní.

Práce s elektrickým prostředím a elektrickými muškami.

Organizace vytvoří z nepatrných elektrických částic speciální elektrické prostředí, v nichž stimuluje srdce a mozek otroka, až se roztáhne a otrok dostane infarkt. Pracovníci jsou však speciál e vycvičení postupovat v milimetrových krocích, takže když se zastaví, tak vlastně nic nespáchali.

Ale protože jich je na jednoho otroka mnoho, třeba celý národ, tak suma celkového množství již způsobí zhoršení a smrt. Podobně jako mšice, jedna mšice rostlinu nezničí, ale mnoho tisíc mšic ano. S elektrickým prostředím a muškami se jen zrychlilo to, co probíhalo po celá tisíciletí, ale pomalu. A také žádný z pracovníků nemůže říct, že škodí... protože když se zastaví, tak neškodí.

Je to podobně jako Zenonova aporie o letícím šípu , který vlastně stojí nebo jiné úsloví „Achiles želvu nedohoní“. Když se nekonečně rozebere dráha letícího šípu na nekonečné úsečky, dospějeme k tomu, že šíp vlastně neletí, ale stojí. Podobně Achiles, který závodí v běhu s želvou, jen vyběhl o sekundu později, ji nikdy nemůže dohonit, protože ona udělala jeden želví krok, rozděleny na nekonečno miniaturních úseček, takže je vždy vepředu.

 

Podotkněme, že nikdo z rodiny „čistých“ se nemůže vzbouřit a odejít, všichni jsou „svázáni“ na hlavě a na srdci, musí poslouchat, jinak by umřeli.

Specialitou je technika „z ženy udělám muže“, kdy žena slabší fyzické konstituce dostává stejnou dávku jako mnohem fyzicky vyspělejší muž, takže už není žena. V něčem si však kat nechává něco svého, a to velikost nohou, kterou sobě nezvětši na nejvyšší pánskou velikost, kdežto otrokovi ženě ano. Takže on má krásnou menší nohu, než sloní noha ženy otroka, která po určité době mučení už není žena.

Technika Císařovy nové šaty 

Organizace ne vždy chce ukázat všem svou pravou tvář, u otroků, kterým se dlouho daří obstát a plnit všechny i nesmyslné a rozumu odporující příkazy pracovníků, tak hrají techniku „císařovy nové šaty“. Otrok je ve skutečnosti nahý, protože tu zátěž všech nemůže dlouhodobě ustát a protože ho do organizace nikdy nepřijali. Pracovníci, včetně malých dětí, ho "dělají" a pak mu hodí neviditelnou odměnu. Otrok je hrdý sám na sebe a pyšně si chodí jako "čistý ", ve skutečnosti je však nahý, protože do organizace se nebo možné dostat, je to uzavřený hierarchický systém a přijetí kohokoli by znamenalo porušení systému.

Technika Císařovy nové šaty souvisí také s tím, že dokonale čistý podle organizace Dark Side musí být zcela chudý, proto až a pokud bude otrok čistý, tak mu odnesou z domu všechny věci, nechají mu jen postel a stůl se židlemi.

Majetek otrokovi odnesou z domu tak či tak, řeknou, že oni jsou pány země a protože otrok nepracuje dokonale, tak si nezaslouží mít....

Technika Prase elektricky

Technika, kdy z nevinného člověka organizace dělá „prase“, třeba mu několik dní elektrický stimuluje srdce a sexuální oblast nebo mu elektrický berou vlasy, aby dokázali, že mají pravdu a že je to krádež ta reklamní tužka, kterou otrok někde dostal a neodevzdal ji v práci, nebo káva v ceně jízdenky, která je pro organizaci „nespravedlivou výhodou“ a tudíž ji otrok musí milionkrát zaplatit. 

Závěrečná technika je způsobení „oken“, kdy otrok z přemíry napětí a z utrpení začne blbnout, a to tak, že skutečně v tu chvíli není přítomno Já, ale koná pudové Ono. Tím otrok ztratí tvář a bez tváře není člověk, ale předchůdce člověka neboli zvíře a může se s ním jako se zvířetem zacházet.

Než čistá srdíčka vydají otroka k vymazání, ptají se ho tři otázky, otrok je ale neslyší a buď za něj "ne" odpovídá někdo jiný nebo se ho zrovna v tu chvíli ptají na znásilnění nebo ho někdo omakava nebo mu do srdce říkají, že nějaká osoba um*e a otrok musí nekonečně odpovídat: Ne, on neumře. Takže otázku musí pracovníci načasovat právě do těchto slotů.

Na otroka je denně od narození napojeno mnoho pracovníků a umí mu měnit mimiku obličeje, takže se třeba směje, i když na to není vhodná chvíle. Ale když si zakryje část celá nebo ucha, už to pracovníci neumí.

 

Pokračování příště.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | neděle 3.12.2023 7:55 | karma článku: 3,47 | přečteno: 110x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Kdo měl skutečnou odpovědnost aneb obětní beránci v australském filmu Breaker Morant

"Válka mění přirozenost mužů. Barbarství války jsou zřídkakdy páchány nenormálními muži. Tragédií války je, že tyto horory jsou páchány normálními muži v nenormálních situacích", říká ve filmu obhájce tří australských důstojníků.

5.11.2023 v 13:53 | Karma: 7,20 | Přečteno: 177x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Za čtyři miliony eur ze slovenské sbírky pro Ukrajinu nakoupí munici u české firmy

8. května 2024  13:37

Za první čtyři miliony eur (100 milionů Kč) ze slovenské sbírky na nákup munice pro Ukrajinu bude...

Kde je mírový plán pro Ukrajinu? zlobil se Fico na EU v den výročí konce války

8. května 2024  13:08

Slovenský premiér Robert Fico v den výročí konce druhé světové války opět kritizoval EU, že...

KOMENTÁŘ: Je libo Kalifát, nebo Výmar? K čemu se přiklonit v eurovolbách

8. května 2024

Premium O tom, jak je infantilní česká kampaň k eurovolbám ještě procházkou růžovou zahradou oproti...

Další útok na politika v Německu. Někdejší primátorku napadli v knihovně

8. května 2024  12:47

Někdejší primátorku Berlína Franzisku Giffeyovou ve středu napadl útočník, těžkým předmětem ji...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 75
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1180x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)