Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co takhle zaútočit na Rusko?

Tak by zase pravda a láska zvítězily nad lží a nenávistí...

0 2
možnosti

J50a14n 77M19a41r29e66k

13. 2. 2022 21:28

Vážená paní blogerko, světu totiž nic jiného nezbývá než sedět se založenýma rukama. Svět může uvalit sankce, těm se Putin jen bude smát! V nejhorším pro něj zasáhne Čína, s tou má Rusko vojenskou smlouvu A Rusko má přes 6000 atomovývh bomb. Jenom jedna malá a la Hirošima, kterou by Putin plivnul do Yellowstonského parku a půl severní Ameriky by bylo pod mořem. Tak vážená paní pryč se založenýma rukama a dělejte něco!

0 2
možnosti
Foto

Už chápu, proč jste emigroval.:-/

4 0
možnosti
Foto

Místo těch bodů zklidněte hormon a neprovojte lidi a státy k válce, děkuji

2 8
možnosti
Foto

J49o56s52e25f 11B18á80r35t56a

13. 2. 2022 19:55

Měl jsem za to, že vysokoškolský pedagog si umí zjistit informace, analyzovat je a na jejich základě udělá závěry. Vlastně ani nevím co bych dál napsal.

5 3
možnosti

Je docela poučné prostudovat si dějiny Ukrajiny a Ruska. Ukrajina se v průběhu moderních dějin - řekněme za posledních 1000 let - stala jakousi matérií, kde procházel kdekdo, všeliké národy se tam prohnaly, některé setrvaly, pak zase zmizly, mocnosti se o to území tahaly pořád.... Rusko už expanduje pár století, a pokud části Ukrajiny nedrželo Polsko a R-U, patřilo to nakonec Moskvě(když pomineme Kyjevskou Rus). Řekl bych, že východní část Ukrajiny je hodně ruská. Navíc během éry SSSR se vše velmi velmi promíchalo. Když se nad to podíváme z nadhledu, je to klasický mocenský boj mezi Amerikou a Ruskem, ani jedna strana nechce ukázat slabost. My jsme v pozici štěněte u nohou mocností. Můžeme něco dělat? Ano, modlit se třeba, každý dle svého gusta.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie není zárukou ničeho.

Edmund Burke také napsal toto:

„Marně mi říkáte, že vlády jsou dobré a selhávají jen kvůli zneužití. To ta věc! Ta věc samotná je zneužitím! Povšimněte si, pánové, prosím vás, té velké chyby, na níž je založena veškerá umělá moc legislativy. Bylo pozorováno, že lidé se dostávají pod vliv nezvladatelných vášní, kdy je nutné zabránit jim v násilí, jehož by se mohli dopustit jeden na druhém. Ustanovili si tedy vládce, aby vášně zkrotili rozumem. Tím ovšem vznikla ještě horší a nesnadněji řešitelná potíž: jak se má člověk bránit proti vládcům?“

2 1
možnosti
Foto

Ovšem Gándhí nevedl spor s Ruskem. Některé pomazané hlavy jsou ochotny naslouchat hlasu lidu, ovšem ta Vladimírova to není.

5 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,56
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)