Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem zvědav, jak se vztah našich občanů vůči ukrajinským uprchlíkům bude vyvíjet. Mám zprávu z první ruky od jednoho obyvatele obce Suchý na Moravě, kde byla v rekreačním středisku ubytována skupina ukrajinských matek s dětmi. Místní ženy těmto uprchlíkům přinesly pohoštění, napekly jim buchty, koláče a dostalo se jim odpovědi, že nechtějí jídlo, ale peníze, aby si mohli koupit na co mají chuť. Když místní holčička donesla ukrajinským dětem panenku Barbie, byla prý odmítnuta, že panenku nechtějí, ale peníze.

V tu ránu se mínění obyvatel obce Suchý obrátilo proti těmto ukrajinským uprchlíkům...

0 0
možnosti
Foto

Už se tu jeden představil, jakýsi tramvaják.

4 0
možnosti

Díky za tento blog R^.

1 0
možnosti

V dobe valky Srbsko proti zbytku Jugoslavie jsem pobyval v Großhadern 6 tydnu. Byly tam velice ochotne chorvatske sestricky a co se tyce mobilu, pri podepsani ci obnoveni smlouvy s providerem jste dostala mobil za symbolickou 1 DM. Ovsem hovory byla daleko drazsi nez dnes a muselo se platit za kazdou minutu, dokonce j jedne site do druhe se platil roaming,

0 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 11,57
  • Průměrná čtenost 468x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)