Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téma migrace je zajímavé a trvalé--protože migrantů z chudých a válečných zón bude spíše přibývat. Jak už víme, přes naše území procházejí a projíždějí ilegálně tisíce migrantů hlavně ze Sýrie z východu na západ. Protože od nás nic nechtějí, nikdo si jcih moc nevšímá a nikomu to ani moc nevadí. Ale představme si, že těch 8000 migrantů za léto - muslimů - se tu zastaví a požádá o azyl. Kampak bychom je asi uskladnili? To by byl najednou řev.

1 1
možnosti
Foto

Mnozá vidí jen čísla, ale vůbec si neuvědomují, že jde o celá města i s nezbytnou infrastukturou a službami.

0 0
možnosti
Foto

Občan ČR má právo na lékařskou péči a zdravotní pomůcky v rozsahu (!) hrazeném pojišťovnami pouze v případě, je-li pojištěn (!).

Pojišťovna nehradí (!) všechny zdravotní pomůcky v plné výši ani pojištěným.

Proto není divu, že se paní kvůli své protéze vracela na Ukrajinu. A to i v situaci, kdy stát přislíbil utečencům po určitou dobu (!) zdravotní péči platit ve stejném rozsahu jako občanům ČR, za které stát pojištění platí (děti, důchodci).

4 0
možnosti

A byl problém udělat v tomto případě výjimku?

O tom přece autorka píše...

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,18
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)