Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78a54n 89Š96i32k

15. 9. 2022 7:14

Souhlasím. Jak říkáte: Viník se má hledat na správných místech. Nehledám však v jejich podpisech jen úmysl, slabost nebo snad úplatek. Podle mě značná část vystavuje neschopenku albisticky ve stylu: co kdyby náhodou a mohl bych za to já. Jinými slovy kryjí se vlastní záda. Navíc, když položí lékař otázku: A jak dlouho chcete být doma? Jaká je lidská přirozenost odpovědět? Pochybuji, že člověk, který má nízký plat nebo se mu doma zůstat vyplatí odpoví: Nechci být doma. Hezký den

0 0
možnosti

A proč hned vinit lékaře?Oni neexistují jak kontroly z nemocenské, tak kontroly od zaměstnavatelů?

Pracoval jsem v několika firmách kde buď sám zaměstnavatel jezdil na kontrolu nemocných a nebo pověřil nějakého pracovníka z kanceláře aby tam zajel na kontrolu.I když...on i ten pracovník z kanceláře může být zkorumpovatelný, ale v těch firmách se to nestalo.

Kdo byl chycen, že nebyl doma nebo neležel, tak na konci měsíce vyhazov.

Ale zase je to takové zavádějící...kdo dojíždí 50 km do práce, tam přece zaměstnavatel nepojede na kontrolu, do 10 km se to nechá.

0 0
možnosti

J28i46r63i 42V36r81a57b33e65c

14. 9. 2022 14:51

To je ale možné jen v podřadných místech. V lepších pozicích to vyleze. Kolegové by museli totiž pracovat i za simulanty.

0 0
možnosti

Na lepších pozicích hlavně přicházíte o nemálo peněz. 40% denního platu jsou pro někoho stovky a pro někoho tisíce...

0 0
možnosti
Foto

Tak R^ Je to analogické tomu, když média hřímají, aby lidé nezneužívali antibiotika a hle, ona jsou ... na předpis :)

Přičemž tedy on stejně hlavní problém nejsou v případě nadužívání atb lidé jako pacienti. Mnohem větší problém je přidávání atb do krmiva chovných zvířat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,56
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)