Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

Milá paní, burkini je výmysl evropských liberálů. Pokud byste cestovala, povšimla byste si, že pravověrná muslimka tento úbor nepoužívá. Brodí se spolu s hejnem dětí po kotníky ve vodě zahalena tu více či méně, čímž není myšleno tělo, nýbrž obličej. Za burkini by ji její muslimský manžel nařezal, co by se do ní vešlo.

Btw., ty vaše burkini vymysleli Australané jako plážový oblek chránící před UV zářením z tehdy velmi obávané ozónové díry, co se jim udělala nad jejich kontinentem.

0 0
možnosti

Oblékejte si co chcete, třeba pytel od brambor, na to máte určitě právo, ale nesnažte se nám ve svém svatém přesvědčení valit klíny do hlavy, že se v burkinách nádherně plave a že se v nich v horku vůbec nepotíte.

5 0
možnosti
Foto

A když v takovém rouchu zůstane, až vyleze z vody, ať se pak nediví, z čeho má zánět močových cest.

3 0
možnosti
Foto

"Některé věci zkrátka nevysvětlíš!"

2 0
možnosti
Foto

Měla byste to zkusit v běžnejch plavkách v některé muslimské zemi.

Nevím, jak by to tam dopadlo s tou tolerancí.

8 0
možnosti
LP

Doufala jste, že někoho vyprovokujete a ono nic?

Mně zas v 21. století připadá absurdní někomu něco dovolovat "protože je muslim" a jiným to zakazovat. Jako například vedení aquaparku v Čestlicích - arogantně zakázali chlapům bermudy, protože se na ně nevztahuje cosi jako "svoboda vyznání".

4 0
možnosti
  • Počet článků 173
  • Celková karma 11,57
  • Průměrná čtenost 511x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)