Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě mám skromný dotaz, zda paní autorka v rámci teologického studia zkoumala i pravoslaví. A dnes jeho relaci s událostmi na Ukrajině.

0 0
možnosti

Černý pytel a Ukrajinská vlajka, nejsou českými národními symboly.

:-P

0 3
možnosti

Ta předposlední věta vaše článku tak trochu naznačuje další motivaci, proč jste ho napsala. Máte strach z reakce Kremlu. U nás v Horním Slezsku se říká - kdo se bojí, kaká v síni.:-)

3 0
možnosti
Foto

,,Tvůrčí puzení" má na těchto stránkách kde kdo, bo když musí, tak musí;-) A z reakce KRemlu má bobky kde kdo. I ,,jednotný západ". Sice Ukrajinu podporuje, a to se dobře. Ale nikdo nemá chutˇ na ,,potenciál. armagenon":-(

0 1
možnosti
Foto

Znáte válečné rozhlasové pořady Voskovce a Wericha vysílaní z amerického exilu? Pokud ano, přijde vám jejich opravdu drsný humor a provokativní vyjádření namířená proti Hitlerovi a nacistům za hranou?

Přát smrt opravdu není hezké, ale přát smrt někomu, kdo má na svědomí minimálně desetitisíce nevinných lidských životů není dle mého soudu ničím nad čím bychom se měli pohoršovat. Jinými slovy přát smrt masovému vrahovi nikdy nebylo, není a doufám, že nikdy nebude projevem anomické společnosti

7 0
možnosti
Foto

Není to srovnatelné. TATO ,,DEMONSTRACE" je spíše na úrovni nápisů na plotě, popř. doplněném geometric. ,,obrazcem", navíc ve spojení se stát. svátkem. O pietě s tímto svátkem souvisejícím pak skoro darmo se zmińovat. Tedy i o ,,některých událostech", A JEJICH OBĚTECH v r. 1939[>-]

0 1
možnosti
Foto

Ono je to vše trošku ,,jinak". Všichni sice vědí, co je kdo zač, ale pokud to nějaká hlava ,,pomazaná" NEDEMONSTRUJE VEŘEJNĚ, tak ...;-)

0 1
možnosti
Foto

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tusl-cermak-soud-nenavist-ukrajina-obzaloba.A221026_091654_domaci_vajo

Když jsem si pustil toto video, vzpomněl jsem si na V.I.P. šiřitele ruské propagandy a desinformátory. Na ty, kteří jsou jistě velikou inspirací pro ty, kteří se na videu projevili jako primitivní štváči. Tušl s Čermákem si ale nebyli schopni uvědomit, že jejich V.I.P. kolegové v boji za rozvrat nejsou tak tupí, ne tak přímočaří a vulgární. Pánové David a Vyvadil byli na policii lépe připraveni. Obměkčili ji předstíráním blbství. Postihování podněcování k nenávisti v ČR dle § 356 budí rozpaky. Tím nechci říci, že si MV (policie) netroufne na velké ryby. Ostatně tématem Vašeho blogu je právě to, že i samotného Putina strčilo do pytle. Ten na ně alespoň nevytáhne zas nějaký Dozimetr.

1 0
možnosti

Snad je každému Čechovi jasné, že 28. říjen je svátek ČESKÉ REPUBLIKY. Má být tedy vyvěšena vlajka NAŠÍ země a žádné jiné. Ostatně tak je tomu v každé svobodné, demokratické zemi.

Vyvěšení jiné vlajky společně s tou naší (navíc při oslavě nejvýznamnějšiho, ryze českeho státního svátku!) jde nejen o těžkou podpásovka VŠEM českým občanům, ale především těm, kteří se za samostatnost ČSR v roce 1918 zaskoužili, tedy samozřejmě včetně našeho prvního prezidenta T.G. Masaryka.

A k tomu ještě mezi oběma vlajkami Putin (ale ať je to kdokoli jiný!!!) v černém pytli, tak to je těžce za hranou, ostudné a zcela neomluvitelné. Jde totiž o naprosto jasné zneuctění našeho nejvýznamnějšiho státniho symbolu i samotného státního svátku, a o to hůře, že tak bylo učiněno dokonce na popud představitele našeho státu. Tímto se světu rozhodně neprezentujeme jako důstojný stát se vším, co s tím souvisí....

Autorce karmaR^

4 5
možnosti
Foto

On je to tak velký svátek, že prezident při jeho příležitosti rozdává medaile svým doktorům. a sponzorům.;-D

6 0
možnosti

Putin si zaslouží cokoliv zlého, co ho čeká, plus věčná muka v pekle.

Jenže tady jde o schizofrenní situaci. Různé menšiny jsou chráněné proti nenávisti, aby se toho mentálně slabší nechytili a nepořádali pogromy.

Takové malůvky rozdmýchávají nenávist vůči Putinovi a následně proti všemu ruskému.

Mentálně slabší nemohou rozmlátit ciferník Putinovi, ale mají po ruce rusky a ukrajinsky mluvící kolemjdoucí.

Tito lidé mají trpět místo Putina?

PS: Demoblok nám vtloukal do hlavy, že muslim se nerovná terorista. Malůvka Araba v pytli se neobjevila. ;-)

0 6
možnosti
Foto

Co se Vám nezdá?Symbolika vyjádření je jasná.Jak černý pytel na mrtvoly tak i Putin symbolizují smrt.Nesmysla válka na Ukrajině rozpoutaná Putinem stala životy už cca sto tisíc lidí včetně civilistů žen a dětí.Miliony uprchlíků a zničených životu a Vy máte starost o to zda je trestné ukázat prstem na toho kdo to celé rozpoutal...

13 0
možnosti

Co to má společného s naším včerejším, ČESKÝM státním svátkem? Četl jste vůbec ten článek, a nebo tradičně nepochopil jeho smysl?

4 5
možnosti

Není to za hranou!

Smrtí Putina skončí vyvražďování ukrajinského národa, jehož existenci Putin popírá. Neliší se tak od Hitlera! Konec Putina by byl blahodárným přínosem nejen pro Ukrajinu, ale i pro celý svět!

11 0
možnosti

To nevíme jistě.

Smrtí Lenina teror teprve začal. Smrt Hitlera byla třešnička na dortu vojenské porážky. Je známo, že nacisté usilující o atentát na Hitlera, chtěli pokračovat v nacismu.

Je Putin opravdu jediný válečný štváč v Moskvě?

0 6
možnosti

Fotografie rozmlácených měst, mrtví vojáci, zabité a zmrzačené ženy a děti vinou té zrůdy v pytli vám nepřijdou za hranou?

18 0
možnosti

Samozřejmě! Putin je zrůda a duševní mrzák! :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 11,10
  • Průměrná čtenost 451x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)